Nätverkstekniker till Östergötlands största nätverk

Plats
Östergötland
Annonserat
den 7 februari 2019
Stängs
den 31 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Östergötlands största nätverk behöver komplettera med två nätverkstekniker. Vill du vara med och arbeta med och utforma Östergötlands största nätverk? Vill du arbeta i ett växande team med duktiga kollegor inom nätverk och IT-säkerhet? Tillsammans arbetar vi för att skapa bra lösningar för våra medarbetare, kunder och andra samarbetspartners som i slutänden gagnar patienten.
 

Vi behöver nu utöka och komplettera vårt team med två nätverkstekniker. Om du har mångårig erfarenhet av komplexa nätverksmiljöer samt är driven och sugen på att ta nästa steg i din karriär kan vi erbjuda en spännande och utvecklande arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning
Som nätverkstekniker inom enheten IT-kommunikation på Region Östergötland arbetar du med drift, förändringsarbete och utveckling av nätverket och dess stödsystem. Vår enhet består av ett team med cirka tio personer inom olika fokusområden där vi nu letar tillökning inom nätverkssegmentet. Förutom daglig drift och underhåll sker många av våra uppdrag i nära samarbete med exempelvis medicintekniska ingenjörer och projektledare där vi tillsammans hittar den optimala lösningen för våra användare.

Region Östergötland har ett regionspännande nätverk baserat på produkter från främst Cisco och Checkpoint som binder samman sjukhus, vårdcentraler och övrig verksamhet. Nätverket är segmenterat med ett modultänk och består av campus, datacenter, WAN, DMZ och WiFi som kommunicerar via ett MPLS-baserat corenätverk. Region Östergötland förvaltar även en DWDM-lösning för de centrala knutpunkterna i nätverket.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig med flerårig arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker med en kompetens motsvarande Cisco CCNP Routing & Switching. Du är van att arbeta i nära samarbete med kunder och kravställare med implementation av såväl dina egna som andras lösningar med en strukturerad arbetsmetodik där dokumentation ingår som ett naturligt element. Erfarenhet av brandväggar, WiFi, datacenter och Linux är meriterande.

Vi ser gärna att du är en lagspelare som känner dig bekväm med att knyta kontakter och bygga sociala nätverk då det i denna roll ingår kontakt med bland annat medarbetare, konsulter och övriga verksamhetsföreträdare inom Region Östergötland. Resor i tjänsten kan förekomma och B-körkort är ett krav.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Linköping med närhet till tåg- och bussförbindelser. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider och bra friskvårdsmöjligheter, försäkringsskydd samt tjänstepension. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Mattias Larsson, 010-103 52 86, mattias.larsson@regionostergotland.se.
 
Facklig företrädare för Vision är Claes Hugoson, 010-103 05 19. 

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019. Intervjuer kommer att hållas löpande. Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.