Polismyndigheten

Polismyndigheten söker Teknisk produktspecialist till Radio-gruppen

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 februari 2019
Stängs
den 5 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Polismyndigheten söker Teknisk produktspecialist till Radio-gruppen

Vi bygger inga virtuella världar eller pokerbord – det vi utvecklar är avgörande för att brott ska klaras upp, att brottsligheten ska minska och för att alla i Sverige ska känna sig trygga.

Som anställd på Polisens IT-avdelning är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden.

Våra system används i polisernas vardag – dygnet runt, året runt. Från ett ingripande mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång.

Polisens IT-avdelning har ca 750 medarbetare och ansvarar för all it som används av myndighetens ca 30 000 medarbetare. Vårt fokus är att generera verksamhetsnytta – med hög utvecklingstakt och modern teknik utifrån agila principer och förhållningssätt.

Arbetsbeskrivning

Som Teknisk produktspecialist på Polismyndighetens Rakelprodukter arbetar du huvudsakligen med

 • Utveckling och underhåll av köpta system
 • Att ha kontakt med interna och externa leverantörer
 • Att delta och även leda olika arbetsgrupper
 • Utarbetning av krav och testfall samt bistå vid tester av Rakelprodukter

Vi söker dig som har

 • Mycket goda kunskaper om Rakelprodukter
 • Kunskap om Rakels infrastruktur och funktioner
 • God förmåga att upprätta och underhålla dokumentation
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande

 • Kunskap om polisens verksamhet
 • Erfarenhet av Polismyndighetens Rakelprodukter
 • Erfarenhet av Polisens ledningscentralsystem
 • Erfarenhet av instruktörsarbete

Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en egen drivkraft oh är orädd att ta dig an komplexa arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att du kan samarbeta och att du kan hantera tempoväxlingar då omprioriteringar är vanliga. Du ska vara prestigelös och ha god problemlösningsförmåga. Du bör även vara strukturerad, pedagogisk och ha god förmåga att arbeta både enskilt och i grupp.

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Lars Gustafsson, 010 5640062

HR-konsult: Daisy Nordin, 0730738662

Fackliga företrädare

Facklig information lämnas av: Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 21; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92, Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 010-561 66 27

Övrig information

Arbetsort: Stockholm, Kungsholmen

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning.

Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polisen arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara. Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till jobb.na@polisen.se bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 5 mars 2019. Märk din ansökan med A079.624/2019. Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format. Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Din ansökan är även en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Polismyndigheten behandlar de personuppgifter som du lämnar till myndigheten för att kunna handlägga din ansökan på ett effektivt och rättssäkert sätt. Polismyndigheten är enligt 5 kap. 2 § offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) skyldig att registrera allmänna handlingar. Dina uppgifter sparas i maximalt två år och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med hr.support@polisen.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

 

Liknande jobb

Liknande jobb