Medarbetare inom it och teknik

Plats
Solna (Stad), Stockholm
Annonserat
den 13 februari 2019
Stängs
den 13 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du intresserad av utmaningar och att lösa komplexa problem tillsammans med kompetenta och entusiastiska kollegor? Säkerhetspolisen söker ständigt efter medarbetare med hög kompetens inom teknik och it. Är du den vi söker?

Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.

Skicka in din intresseanmälan så kontaktar vi dig om du kan vara aktuell för någon av våra tjänster. Det är endast du som bedöms vara aktuell som blir kontaktad. Placering i Solna, Stockholm.

Vad kan du få göra hos oss?

Vi söker medarbetare inom en mängd områden men just nu har vi framförallt behov av dig som har kompetens för någon av följande roller:

Nätverksspecialist, supporttekniker/helprunner, it-forensiker, systemutvecklare, it-säkerhetsspecialist, informationssäkerhetsspecialist, systemarkitekt, teknisk projektledare, NOC-operatör, integrationsexpert, applikationsdriftare, systemförvaltare, kravanalytiker, testledare, Linuxspecialist, programmerare eller expert inom virtualisering eller DBA.

Dina egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en problemlösare med analytisk förmåga. Du är uthållig, självgående och initiativtagande. Då vi i huvudsak arbetar i team och i projektform är det viktigt med god samarbetsförmåga. Vi arbetar i en händelsestyrd verksamhet vilket gör att du behöver vara flexibel och ha förmåga att växla mellan planerade och snabbt uppkomna uppgifter.

Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Det gör vi genom att förhindra och avslöja brott mot rikets säkerhet såsom terrorism och spionage samt att skydda den centrala statsledningen.

Vi har cirka 1 400 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”, för att värna det öppna och demokratiska samhället. Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet.
Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten, och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Friskvård och hälsa

Säkerhetspolisen erbjuder goda möjligheter till friskvård i våra egna träningslokaler där både individuell träning och gruppträning erbjuds. Vi eftersträvar att våra medarbetare har bra balans mellan arbete och privatliv.

Kontakt

Vill du veta mer om våra roller inom it och teknik är du välkommen att ringa en av våra rekryterande chefer på tfn 010-568 81 65. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 71 29, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Ansökan sker via vår hemsida och ska ha kommit in senast 2019-03-13

Ansök här

Liknande jobb

Liknande jobb