Vi söker 2 tjänsteleveransansvariga (SDM) till enheten Tjänsteledning, IT Arbetsplats

Rekryterare
Region Stockholm
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 13 februari 2019
Stängs
den 24 februari 2019
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker två tjänsteleveransansvariga (Service Delivery Managers) till enheten Tjänsteledning, IT-arbetsplats.

 

Inom enheten har vi en stark positiv sammanhållning och vi ser styrkor i våra olikheter och goda kompetenser. Vi arbetar utifrån dialog och ständiga förbättringar och tycker att det är viktigt att utvecklas och ha kul på jobbet. Inom enheten finns olika roller som du kommer samarbeta med som t.ex. Tjänsteansvarig, projektledare, förvaltningsledare och utvecklare.

Verksamhetens behov av systemstöd och en IT-arbetsplats i framkant som utvecklas starkt i takt med Framtidens hälso- och sjukvård, ger spännande möjligheter framåt för dig och de tjänster som vi levererar. Din insats är viktig för att vi ska kunna leverera ännu bättre stöd till Region Stockholms olika verksamheter där sjukvården utgör den enskilt största kundgruppen.

 

Om tjänsten

I uppdraget som Tjänsteleveransansvarig ingår det att stötta den operativa verksamheten och Tjänstekomponentansvariga i det dagliga arbetet. Du tar dialogen med våra kunder och interna intressenter och säkerställer och följer upp vår leveransförmåga. Vi söker två personer varav den ena kommer jobba huvudsakligen med ett område runt Office365 och den andra mot klientplattformen. Du kommer jobba nära en ”Lead TLA”som har det övergripande ansvaret för förvaltningsstyrningen, vår tjänsteansvarige samt chefen för enheten Tjänsteledning IT-arbetsplats. I den tekniska förvaltningen kommer du jobba mycket tillsammans med de berörda Tjänstekomponentansvariga och deras chefer.

Tillsammans med dina medarbetare skapar du en trygg grupp som söker samverkan inom enheten och med andra grupper, enheter, avdelningar och bygger broar med andra förvaltningar. Enheten har en stark sammanhållning som vi tillsammans ska värna. 

 

Som tjänsteleveransansvarig ansvarar Du för att:    

  • tillsammans med tjänstekomponentansvariga följa upp att IT-tjänsterna levereras enligt överenskommelse  
  • Medverka och bidra i arbetet med verksamhetsutvecklingen inom SLL-IT:s gemensamma arbetssätt  
  • Arbeta på en sammanhållande och taktisk nivå kring IT-tjänsterna 
  • Förmedla krav och önskemål till leveransenheterna och stödja dessa i framtagande av nya eller förändrade leveranser/leveransnivåer 
  • Ta hand om leveranser från projekt och stötta i överlämning till förvaltning
  • Följa upp våra IT-tjänster i syfte att höja kvalité, sänka kostnad och effektivisera leveransen så att IT-tjänsterna ger ett ökat värde för våra kunder

Vi söker

Till den här tjänsten söker vi dig som är högskoleutbildad eller har likvärdig erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roller inom förvaltning i större organisationer. Du är van att leda och har omfattande erfarenhet av IT-förvaltning och samverkan mellan IT och verksamhet. 

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet och kompetens rörande Pm3 och ITIL. Har du tidigare arbetat inom hälso- och sjukvården, eller annan offentlig verksamhet, är det ett plus men inte ett krav. Kännedom om tjänsteområdena IT arbetsplats och Office365 är önskvärt.  

Vi ser gärna du har en bred och mångårig erfarenhet från IT-utveckling, systemförvaltning och drift. Du formulerar dig väl på svenska i såväl tal som skrift.  

 

Personliga egenskaper

Du är ansvarsfull, resultatorienterad, drivande, utåtriktad och lyhörd. Självgående med ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att framföra åsikter i tal och skrift. Du har kundfokus med en vilja till ständig förbättring. Du kan kombinera förståelse för verksamhet och teknik, är en god förhandlare och kan arbeta mot alla nivåer i organisationen.  

 

Låter detta intressant? Kontakta oss!   

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättning av denna tjänst.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Liknande jobb

Liknande jobb