Sales Account Executive – Public Sector

Rekryterare
Lenovo
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 15 februari 2019
Stängs
den 15 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara en del av ett av de snabbaste framåtriktade IT-företagen i världen? Har du erfarenhet av anbud och att arbeta med offentliga organisationer? Då är det här jobbet för dig!

Lenovo växer och ser mycket positivt på marknaden i Sverige och söker nu en strategisk, passionerad och entusiastisk Sales Account Executive till Public Sector Sweden.

Din roll
Som Sales Account Executive jobbar du mot kunder inom offentlig sektor och strävar hela tiden för att stärka och utveckla relationen med dessa. Du ansvarar för intäkter, share of wallet, kundnöjdhet och tillväxt i dina tilldelade konton. All försäljning sker i samarbete med Partners och stor del av din tid läggs på att tillsammans med säljansvariga hos Partners strategiskt välja ut och bearbeta potentiella slutkunder. Marknaden styrs mycket av upphandlingar där Kammarkollegiet har det största ramavtalet. Du jobbar strukturerat med affärs- och kontoplaner som underlättar och effektiviserar förhandlingar som resulterar i avtal. 
Med stor kunskap och ett brinnande engagemang ser du till att dina kunder hela tiden är informerade om fakta, nyheter och förändringar. 

Vem är du?
Din trygga och positiva personlighet i kombination av ett starkt driv gör att du bygger relationer och får saker att hända. Din analytiska förmåga, naturliga känsla för affärsetik samt förståelse för upphandlingar gör att du har en bra blick för affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Som person är du social och självständig, du gillar att vara i bolag som visar på framåtanda och triggas av möjligheten att få utmana och vinna! Det är önskvärt att du tidigare har arbetat i en internationell organisation.

Lenovo ser gärna att du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning, dock inget krav, samt 3-6 års relevant erfarenhet av försäljning genom partners mot offentlig sektor. Du har god vana att driva hela säljprocessen och ta ägarskap för större affärer. 

Vad kan Lenovo erbjuda dig?
Du erbjuds möjligheten att arbeta i en internationell organisation, med starkt varumärke och där potentialen att påverka och utvecklas är stor. Lenovo satsar nu mycket på Sverige som marknad och du får chansen att vara med på spännande resa att vinna ytterligare marknadsandelar. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Lenovo med Compass. Du söker tjänsten via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Lenovo och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Compass ansvariga konsulter Hans Jansson på 073-461 36 03 eller Annika Norberg på 070-486 65 93.

Liknande jobb

Liknande jobb