Nätverkstekniker

Rekryterare
Region Sörmland
Plats
Nyköping eller Eskilstuna
Annonserat
den 15 februari 2019
Stängs
den 11 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

IT-infrastruktur

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Region Sörmland IT består av 135 medarbetare placerade på tre orter Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm. Vi är huvudleverantör av IT-tjänster inom Region Sörmland och levererar kompletta IT-lösningar för att stödja verksamheten med systemutveckling, arkitektur, projektledning, förvaltningsstyrning, test, drift, infrastruktur, telefoni, etc. I vårt uppdrag ingår också ett övergripande ansvar för utveckling och drift av landstingets tekniska infrastruktur inklusive klienter

Dina arbetsuppgifter

Spännande utmaningar inom området datakommunikation. Segmentering av datacenternätverk och SDN, kommunikationslösningar för framtidens sjukvård, säkerhetslösningar inom brandväggar och webtjänster är några av de utmaningar du kommer att arbeta med. Vi arbetar med allt från installation av switchar och accesspunkter till rådgivning vid större byggprojekt. Vi som söker en ny kollega är en grupp av datakommunikationstekniker som ingår i enheten IT-infrastruktur. Vi söker en nätverkstekniker med minst tre års erfarenhet, gärna från större organisationer. Vi erbjuder intressanta och stimulerande men också ansvarsfyllda arbetsuppgifter. Det övergripande målet för oss är att på ett kostnadseffektivt sätt ge våra kunder en stabil, säker och effektiv drift av deras IT-system. Du kommer att ha daglig kontakt och samarbete med de andra enheterna inom Region Sörmland IT  både vad gäller löpande drift samt uppdrag och projekt. Du får här mycket goda möjligheter att utmana dig själv som nätverkstekniker inom olika uppdrag för framtidens datakommunikation för sjukvården i Region Sörmland.

Din kompetens

Du ska ha goda tekniska kunskaper inom datakommunikation. Du har erfarenhet av arbete från stora/medelstora driftorganisationer inom:
 

  • Drift och underhåll av nätverkskomponenter
  • Segmentering och 802.1x
  • Installation och drift av trådlösa nätverk i stora organisationer
  • Säkerhetslösningar inom bl.a. brandväggar och webtjänster


Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av Cisco nätverksprodukter och lastbalansering. Beträffande teoretisk utbildning ser vi högskola eller motsvarande inom IT-området som en merit. Du ska vara självgående, ha förmågan att se helheter och drivas av en egen personlig utveckling. Du har arbetat i en stor/medelstor driftorganisation och känner dig mogen att arbeta i en växande enterprisemiljö. Samarbete över avdelnings- och gruppgränser är en självklarhet. Inom D-data arbetar vi över grupp och enhetsgränser vilket innebär att vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Tjänsten kommer att innebära en del resor så vi förutsätter att Du har körkort. Placeringsort är Nyköping eller Eskilstuna.

Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker är en person med ett stort tekniskt intresse och förståelse som trivs i en roll där du självständigt och strukturerat driver ditt arbete framåt. Vi vill att du ska vara med och utveckla och utvecklas inom datakommunikationsområdet. Att ta egna initiativ och att leda uppdrag ser du som motiverande. Du har en fallenhet för att kommunicera och ser ett värde i att samarbeta med kollegor.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgraden 100 %.Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef Ulf Fagrell 0155-24 73 99 e-post ulf.fagrell@regionsormland.se
HR-chef Marie Persson 0155-24 76 91

Fackliga företrädare:
Anette Westerlund Vision, 016-10 51 16
Daniel Harlén Vision, 016-10 46 90
Linda Nordlund, Vårdförbundet, 0155-24 72 09

Kom och jobba hos oss på Region Sörmland IT!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-11.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb