CGI

Utvecklare/applikationskonsult affärssystem

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Stockholm, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 16 februari 2019
Stängs
den 16 februari 2019
Ref:
J1218-0938
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vårt härliga gäng på CGI längtar efter att bli fler! Man säger att data är den nya oljan, vi påstår att människor är det viktigaste vi har! På CGI är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Bli en del av vårat team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda. Har du nått gränsen för utveckling hos din nuvarande arbetsgivare - kom till oss, så hjälper vi dig att accelerera din karriär!

Your future duties and responsibilities

När du börjar arbeta hos oss får du en gedigen introduktion i företaget. Alla som börjar hos oss får samma introduktion och möjligheter att skapa nätverk. Vi drivs av innovation och entreprenörskap i en miljö där du kommer få förutsättningar att bidra med egna idéer. Nästa steg är att du, tillsammans med din ledare, sätter upp din karriärsplan som vi kontinuerligt arbetar med under året för att Du ska nå din högsta potential.

Vi arbetar med de lokala kunderna på våra lokala marknader, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt på något av våra 28 kontor som arbetar med över 2000 olika kunder runt om i Sverige.

Har du drömmar som din nuvarande arbetsgivare inte kan uppfylla? Sök dig till CGI - vi har leveranskraften och kunderna som skapar unika förutsättningar att utvecklas! Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!

Required qualifications to be successful in this role

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och gärna erfarenhet inom området affärssystem. Det är positivt om du har kunskap inom support, som utvecklare eller applikationskonsult. Du har en förmåga att sätta dig in i och förstå nya sammanhang. Du drivs av kundnöjdhet och arbetar för kundens bästa och håller vad du lovar.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss för att inleda en diskussion om en framtida karriär inom CGI.

Placeringsort: Linköping, Stockholm eller Göteborg

Vi vill ha din ansökan senast den 15 april, men gärna redan idag. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor eller mer information kan du kontakta Dennis Allard, dennis.allard@cgi.com
 

Liknande jobb

Liknande jobb