CGI

Supportkonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Jönköping, , Sweden
Annonserat
den 16 februari 2019
Stängs
den 16 februari 2019
Ref:
J0219-0194
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI har vi just nu en oerhört hög efterfrågan med många spännande uppdrag framför oss. Vi gör en stor satsning inom IFS Applications och till detta team söker vi nu supportkonsulter med placering i Linköping eller Jönköping. Vi söker dig med intresse för affärssystem som vill arbeta tillsammans med engagerade kollegor och få möjlighet att utvecklas i intressanta uppdrag.

Varför välja oss?

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång och vår kultur grundas på innovation och entreprenörskap. Vi arbetar för att främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Hos oss får du självklart en gedigen introduktion i företaget och en fadder som hjälper dig att snabbt lära det som är nytt. Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att få arbeta i team i ett stort förvaltningsåtagande hos vår kund.

Du kommer få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden:

• Support

• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund

• Kravanalys för att fånga och omsätta krav

• Uppgraderingsprojekt av affärssystem

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik och gärna erfarenhet inom området affärssystem. Det är positivt om du har kunskap inom support, t ex som utvecklare eller applikationskonsult. Du har en förmåga att sätta dig in i och förstå nya sammanhang. Du drivs av kundnöjdhet och arbetar för kundens bästa och håller vad du lovar.

Du har en akademisk examen från universitet eller högskola alternativt införskaffat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Din svenska och engelska är obehindrad i tal och skrift.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-06-15.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Mårten Jacobsson, marten.jacobsson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.