CGI

REC_eID Teknikspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 februari 2019
Stängs
den 31 mars 2019
Ref:
J0119-1786
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är idag ledande tjänsteleverantör av inloggnings- och underskrifttjänster inom Sverige! Vår eID tjänst har kontinuerligt vuxit sedan starten år 2006, och du har här möjligheten att följa med på en spännande resa framåt och växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden.

I vår eID-tjänst samlar vi alla relevanta e-legitimationer (bl.a. BankID) och möjliggör för våra kunder att erbjuda dessa som inloggnings- och underskriftsalternativ i sina e-tjänster.
Vi vidareutvecklar vår eID-tjänst kontinuerligt och vi anpassar den både avseende legala krav och utefter marknadsmässiga önskemål. Dessutom utvecklas självklart tjänsten utifrån alla goda idéer som kommer från våra medarbetare!

Mer information om eID-tjänsten finnas att läsa här: https://www.cgi.se/business-process-services/elektronisk-identifiering-och-elektronisk-signatur/e-id
Vårt team som vi önskar utöka består idag av 4 medarbetare som har roligt tillsammans och tycker blandningen mellan komplexa tekniska arbetsuppgifter och affärsmannaskapet är spännande. Du kommer därför att bli en del av ett väldigt kompetent tekniskt team, som leds av en team leader, där teammedlemmarna arbetar med arkitekturfrågor, utveckling, teknisk drift och infrastruktur, kundsupport, tekniskt säljstöd, upphandlingar m.m.

Vi ser gärna en sökande som är tekniskt allmänbildad, då arbetsuppgifterna kommer att spänna över ett brett spektrum, men vi viktar samtidigt de personliga egenskaper, såsom ansvarstagande, driv och förmåga att lösa problem väldigt högt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling men framförallt blir du en viktig del i vårt härliga team! Vi erbjuder en personlig karriärplanering som gör att du har möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område och inom kompetensområden som kompletterar rollen med exempelvis branschfokus och ledarutveckling.

Du kommer att ingå i teknikteamet för eID där system/applikationer driftas som en SaaS-tjänst 24/7 för 100-tals kunder. Med rätt fokus och inställning är planen över tid att få huvudansvaret för tjänstens infrastruktur.

Arbetsuppgifter:
- Upprätthålla en stabil infrastruktur genom dialog och planering med intern driftleverantör
- Hantera frågor och ärenden från kunder
- Utföra beställningar/ändringar från kunder
- Närvara i kundmöten
- Driva implementationsprojekt
- Konfigurera våra plattformar
- Felsöka i våra system
- Ingå i en beredskapsgruppering för 24/7-drift, där CGI har förmånliga villkor för beredskapsarbete

Eftersom eID-teamet i huvudsak är stationerat i Arboga är det viktigt att du är flexibel och kan genomföra resor dit med jämna mellanrum, särskilt under den inledande upplärningsperioden.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Erforderlig kompetens:
- Relevant utbildning med inriktning mot IT
- Erfarenhet av applikatorisk drift i verksamhetskritisk (SLA-styrd) miljö
- Teknisk kommunikation/nätverkskunskap
- Mycket goda kunskaper i Linux
- Minst ett programspråk
- Grundläggande kunskaper i PKI
- Svenska & engelska i tal och skrift

Meriterande kompetens är inom:
- SAML2
- OpenID Connect
- Shibboleth, ADFS, MobilityGuard OneGate
- Sustainsys.saml2, SimpleSamlPHP, OIOSAML.NET
- Apache2
- Tomcat
- ITIL
- Erfarenhet av 24/7-drift

Personlig profil:
- Ansvarstagande
- Driv
- Problemlösande
- Kundfokus

Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag?
Kontakta då Erik Nord, Tjänsteansvarig eID-tjänsten:
erik.nord@cgi.com
070-565 02 38

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-04-18.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb