CGI

M3 Applikations- & verksamhetskonsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 19 februari 2019
Stängs
den 19 februari 2019
Ref:
J0219-0750
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bli en av oss!

CGI är en ledande Infor-M3-aktör i Sverige och vi söker nu M3 Applikations- & verksamhetskonsulter inom olika områden till vår M3 Solution-verksamhet i Sverige.
CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar kring M3 är unik i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder.

CGI:s nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s
M3-team utvecklas i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov, ska vi utöka vår M3-verksamhet.

Excellenta kundlösningar fås genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna. CGI är sedan många år M3-Infor Premier Delivery Partner vilket innebär att du får direkt tillgång till nya versioner, metoder och nyheter.

Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen och att möta våra kunders behov så skall just Du söka till tjänsten M3 Applikations- & verksamhetskonsult!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för att föreslå specifika kund-lösningar som passar in i kundens affärsmiljö och affärsmål och kan föreslå lösningar för att hantera kundens affärsutmaningar och möjligheter.

Vidare tar du del av kundernas affärsmodeller och nuvarande IT-miljö.

Du arbetar med att säkerställa lösningsförmågan och föreslår en färdplan för att förverkliga lösningen.

I rollen kommer du att identifiera de komponenter som krävs för att tillsammans med dina kollegor föreslå den mest lämpliga lösningen för kunden.

CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3-kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt affärssystemstöd till sin verksamhet.

Du blir en viktig del i att förstå kundernas behov och att realisera detta inom ramen för M3. Inom CGI:s M3-enhet kommer du att engageras i olika delar av M3-relaterade projekt/uppdrag så som:

• M3 applikations-design & konfiguration

• Identifiera verksamhetsförbättringar

• Lösningsförslag & specifikation

• Rådgivning

Att bidraga i hela processen från projektinitiativ till driftstart och efterföljande förbättringar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmåga att bryta ner stora komplexa problem i hanterbara delar som möjliggör kommunikation på både affärs- och teknisk nivå.

Du kan designar, utveckla, dokumentera och leverera lösningsarkitekturer som möter kundens behov.

Du har erfarenhet inom något av följande affärsprocessområden: Warehousing, Logistics, Procurement, Manufacturing, Planning, Customer Sales Management.
Vidare söker vi dig som har:

Bransch-erfarenhet inom bla Manufacturing, Distribution, Food & Beverage and Equipment

God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet, engagemang, lånsiktighet och kundnöjdhet.

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk.

För att bli framgångsrik i rollen är du kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift.

Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor.

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

För mer information, kontakta gärna:

Marie Bladh, M3 Director Consulting Service:

marie.bladh@cgi.com, 0760- 24 43 35

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-04-18.

M3, applikation, application, design, configuration, konfiguration, rådgivning, verksamhet, business, presales, solutions

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.