Systemutvecklare

Rekryterare
Löf
Plats
Södermalm
Annonserat
den 19 februari 2019
Stängs
den 13 mars 2019
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och bidra i det fortsatta arbetet med digitalisering främst inom frontend? Just nu söker vi en engagerad systemutvecklare till vårt moderna kontor på Södra station, Södermalm.

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du att arbeta med systemutveckling, full stack, men med betoning på frontend och användarupplevelse. Du kommer att arbeta med den fortsatta digitaliseringen och du får vara med och bygga ett modernt försäkringssystem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av ansvar för utveckling av frontendlager i applikationer inom Löfs skadeverksamhet. Du kommer att ingå i Löf utvecklingsenhet som består av systemutvecklare, scrum master, verksamhetsutvecklare, ETL-utvecklare och kvantitativ analytiker. Tjänsten rapporterar till utvecklingschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en IT-utbildning, t ex från systemvetarlinje, relevant KY-utbildning eller liknande. Du har minst 2-års erfarenhet av webbutveckling i microsoftmiljö, varav minst 1 år inom frontend. Vi ser gärna att du har kunskap inom Javascript, C#, Microsoft MVC, SQL Server, Entity Framework, .NET framework, less/CSS, bootstrap, wcf. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen och från utveckling av ärendehanteringssystem. Om du har erfarenhet av agilt arbetssätt och automatiserande tester samt kunskaper i angular, react är det också meriterande. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. .

Personliga egenskaper

I din roll arbetar du nära andra systemutvecklare och skadeverksamheten och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Som person är du analytisk och förstår snabbt instruktioner och har en god helhetssyn. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som är nyfiken samt kreativ och lösningsorienterad. Du trivs även bra med att arbeta mot deadlines och du har ett strukturerat och effektivt arbetssätt. På Löf pågar det just nu mycket utveckling och det är därför viktigt att du har en förmåga att skifta fokus när det behövs. Vi ser det som positivt om du tycker om att lära ut och dela med dig av kompetens. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med frihet under ansvar. I din roll har du en unik möjlighet att påverka och samtidigt arbeta med spännande projekt som bidrar till att utveckla verksamheten. Vi ger möjlighet till ett agilt och modernt arbetssätt och vi fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

Om verksamheten

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen 1 miljard kronor och har en balansomslutning på 10 miljarder kronor.

Vi är cirka 185 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Mer information om Löf finns på www.lof.se

För mer information och ansökan

Om du känner igen dig i vår beskrivning, är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt ”Systemutvecklare” till: jobs@lof.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdagen är den 13 mars 2019.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta utvecklingschef Pinak Haque, 08-551 010 55 eller pinak.haque@lof.se

Fackliga frågor besvaras av: Lisbeth Nylén-Bakurin, Forena, försäkringsfacket, 08-551 010 35, lisbeth.nylen-bakurin@lof.se samt Bianca Billing, Saco 08-551 011 38, bianca.billing@lof.se

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Liknande jobb

Liknande jobb