Backend Java-utvecklare

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 februari 2019
Stängs
den 24 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det här gör du som javautvecklare inom Online
Du kommer att få vara med och bidra till utvecklingen av Folksams digitala kundmöte i vårt gemensamma mål att utveckla ny funktionalitet och informationsflöden som överträffar kundernas förväntningar. Vår webbleverans kännetecknas av engagemang, puls och stark framåtanda, därför söker vi Dig som vil ingå i något av våra utvecklingsteam som vill utveckla och föra Folksams digitala kundmöte och webbleveransen in i framtiden.

I vår webbleveran är vi drygt 70 personer totalt, och här arbetar vi tillsammans från både IT och verksamheten, vi skapar en härlig agil leveranspuls samtidigt som vi utvecklar och har roligt. 

Du arbetar tillsammans med andra i något av våra team som jobbar enligt agila arbetssätt och använder moderna verktyg och utvecklingsprinciper. Vi jobbar med tidig effekthemtagning av kund- och affärsnyttor bla genom kontinuerliga leveranser och sömnlöst samarbete. Vi jobbar även med ständiga förbättringar av såväl programkod såväl som vårt arbetssätt. Du kan förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Tekniker vi idag jobbar med:

  • In-Memory Computing
  • Distribuerade mikrotjänster
  • Gigaspaces, Google gRPS
  • Kafka
  • Devops

Listan med cool teknik kan göras mycket längre. Helt klart är att vi arbetar med nyutveckling av digitala tjänster. Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt. Som person är du drivande och ansvarstagande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och vill vara en kunskapsresurs för andra.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av utveckling inom Java och integration.

  • Som person är du nyfiken och har ett driv att ständigt förbättra dig själv och dina leveranser
  • Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs att arbeta i agila team
  • Din attityd överensstämmer med Folksams värderingar personlig, engagerad och ansvarstagande
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
  • Det är meriterande om du har examen från universitet/ högskola med IT/ systemutveckling eller jämförbar erfarenhet 

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag 
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag, men senast 24 mars 2019. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta någon av gruppcheferna inom Online Anna Hård af Segerstad eller Per Ruthström.

Anna, tel: 070- 831 6461, Email: anna.hard-af-segerstad@folksam.se

Per, tel: 072-468 7258, Email: per.ruthstrom@folksam.se

Fackliga representanter: FTF Leif Blomquit 08-7727010, Handels Mikael A Carlsson 0708- 315132 och Akademikerföreningen Per Hansson 08-7726081.

 

Liknande jobb

Liknande jobb