Junior systemtekniker med intresse för infrastruktur

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 februari 2019
Stängs
den 11 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som junior systemtekniker på avdelningen It-drift arbetar du främst med uppgifter inom virtualisering, lagring, backup och nätverk. Du tillhör det team som ansvarar för Finansinspektionens (FI:s) infrastruktur och bidrar därmed till utvecklingen av de processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet inom it-området. Arbetet innebär även övervakning av system och infrastruktur samt deltagande i olika it-relaterade projekt.

Tjänsten innebär tätt samarbete inom det egna teamet, samtidigt som du även stöttar andra team i deras arbete. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen, med fokus på säkerhet, tillgänglighet och stabilitet.

Vi söker dig som har cirka två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett genuint intresse för att lära och utvecklas inom de senaste teknikerna. Du har arbetat med datacenter och serverhårdvara samt är van att dokumentera ditt arbete. Du är även förtrogen med VMware, vSphere konfiguration och administration, SAN, Fibre Channel och MS Windows server 2012 eller högre. Kunskaper inom nätverk, vlan, Cisco, Desktop Virtualisering VDI, Linux och backup är meriterande. Vidare ser vi att du har relevant utbildning, certifieringar eller på annat vis kan styrka dina kunskaper.

Som person är du självgående, tydlig och analytisk. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du trivs även tillsammans med andra och bidrar med gott samarbete, både inom och utom teamet. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Linus Almblad på 08-408 982 12.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. En anställning vid Finansinspektionen kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 11 mars 2019. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb