Junior systemtekniker med känsla för service och support

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 21 februari 2019
Stängs
den 11 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som junior systemtekniker på avdelningen It-drift arbetar du med att vägleda och ge support. Tillsammans med ditt team arbetar du med användarnära tjänster, främst med fokus på användarsupport, ärendehantering och felsökning avseende klienthårdvara, klient-OS och mobiltelefoni. I samråd med din teamledare deltar du även i utvecklingen och förbättringen av Finansinspektionens (FI:s) servicedesk och du tar en aktiv roll för att förbättra de processer och rutiner som styr och kvalitetssäkrar arbetet inom it-området.

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett stort intresse för teknik och service. Arbetet förutsätter att du är förtrogen med kontohantering i Active Directory, Microsofts klientoperativsystem och applikationer, smarta mobiler och hårdvara. Du har även grundläggande kunskaper om kontohantering i MS Exchange och Skype for business. Dokumenterad erfarenhet av arbete som supporttekniker onsite är meriterande, liksom kunskaper i MS SCCM och Powershell. Vidare ser vi att du har relevant utbildning, certifieringar eller på annat vis kan styrka dina kunskaper.

Som person är du självgående, tydlig och uthållig. Du trivs med att ge support, fäster stort värde vid god service och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande av andra. Du bidrar även till ett gott samarbetsklimat och är effektiv i ditt sätt att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Linus Almblad på 08-408 982 12.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. En anställning vid Finansinspektionen kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 11 mars 2019. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb