IT Specialist Infrastruktur

Rekryterare
SCA
Plats
Sundsvall (Kommun), Västernorrland
Annonserat
den 21 februari 2019
Stängs
den 3 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SCA Forest Products AB söker en IT Specialist Infrastruktur med inriktning nätverk till enheten IT Infrastruktur. SCA Forest Products AB har ett flertal större och mindre produktionsenheter som samtliga är beroende av god tillgänglighet på kvalificerat IT-stöd. Den nya enheten för infrastruktur skall säkerställa god kvalitet och tillgänglighet för plattformstjänster, kommunikation, säkerhet och drift.

Din nästa utmaning

Som IT Operations Specialist Infrastruktur har du ett övergripande ansvar för att säkerställa leverans och tillgång till IT-tjänster hos Forest Products affärsenheter. I ansvaret ligger också att vid behov övervaka och samordna alternativt leda intern eller extern IT Operations personal, varav erfarenhet av att beställa tjänster samt styra konsulter är meriterande.

Vi söker dig som har mycket god kunskap inom Ciscos nätverksprodukter. Vi ser också att du behärskar vanliga routingprotokoll och avancerad switching. Vi är på väg mot Software Defined Datacenters och SD-WAN. Vi är också på väg att införa Ciscos DNA Center.

Det är viktigt att du har rätt attityd och drivkraft som person, dina tekniska färdigheter är lika viktiga som ditt engagemang. Du behärskar blandningen av att arbeta i grupp och kunna vara självgående när det behövs. Vi arbetar i team med agil metod.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens samt god generell IT-kompetens. Du har arbetat ett par år som nätverksspecialist eller liknande.

Flytande engelska i tal och skrift är ett krav. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid rekryteringen.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?

Ytterligare information kring tjänsten lämnas av: Fredrik Körner, IT Manager Service & Delivery, tel 060-19 35 10.

Facklig företrädare:

Maria Jonsson
Unionen
060-19 30 19
maria.jonsson@sca.com

Martin Holmvall
Akademikerföreningen 
060-19 30 30
martin.holmvall@sca.com                                                                                 

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan via www.sca.com senast 03 Mars 2019.

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. För mer information, besök www.sca.com.

Liknande jobb

Liknande jobb