Androidutvecklare till Streaming Media-projekt

Rekryterare
Attentec
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 25 februari 2019
Stängs
den 25 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker efter en erfaren och kvalitetsinriktad Androidutvecklare med känsla för användargränssnitt till ett av Nordens mest spännande Streaming Media-projekt!

Om rollen:

Du blir anställd som konsult hos Attentec, där du kommer få möjlighet att arbeta med ny häftig teknik och utveckla innovativa lösningar, både inhouse och på plats hos våra kunder.

I ditt första uppdrag kommer du att tillsammans med ditt team utveckla en applikation inom Attentecs expertområde - Streaming Media.

Vår kund är Norges näst största kabel-TV-operatör. I våra lokaler i Linköping har vi ett team utvecklare av iOS, Apple-TV, Android och Chromecast applikationer för att distribuera norska Get AS innehåll av film och TV över internet. Applikationen är native-utvecklad i Swift för tvOS och iOS, och i Java för Android. Vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren och kvalitetsinriktad Androidutvecklare med intresse för användargränssnitt i världsklass.

I och med att kunden är belägen i Norge så kan resor dit förekomma men din arbetsplats kommer vara inhouse på vårt kontor i Linköping.

 Vem söker vi?

För att trivas i rollen drivs du av att se resultat, samarbeta och arbeta mot uppsatta mål. Du har flera års erfarenhet av androidutveckling. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan kommunicera väl både i tal och skrift.

Du har mycket erfarenhet av att programmera i Java. Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av DRM-skyddad Streaming Media och nätverk. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av agilt arbetssätt samt ett eller flera av följande programmeringsspråk; C, C++, C#, Javascript och Python

Om Attentec

Attentec utvecklar lösningar inom Internet of things och Streaming Media. Vi är ett 60-tal konsulter fördelade på våra kontor i Stockholm, Linköping och Oslo.

Vi älskar att utmana oss själva och våra kunder för att få människor och företag att växa!

Vad erbjuder vi?

Då vi tycker det är viktigt att våra medarbetare får hålla sig uppdaterade på den senaste tekniken får man som konsult hos oss avsätta upp till 10% av arbetstiden till intern tid, där kompetensutveckling utgör den största delen. På Attentec har vi en företagskultur som vi är stolta över. Våra ledord är ”Engagemang och resultat”. Dessa ligger till grund och ska vara vägledande för vårt sätt att vara mot varandra, våra kunder och samarbetspartners.

Vi har roligt på arbetet och har en fin gemenskap. Vi har ett stort intresse för programmering i alla former och för många av oss är programmeringen inte bara ett jobb, det är också en livsstil och hobby. Det är en självklarhet för oss att dela med oss av vår kunskap både internt till kollegor men även externt i olika forum.

Attentec är ett Great Place to Work

Attentec vill vara en arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas på sin arbetsplats och som samtidigt hjälper våra kunder på ett sådant sätt att de kan bli världsledande med innovativ teknik. Därför var vi med i utvärdering av “Sveriges bästa arbetsplatser” och blev certifierade som ett Great Place To Work®!

Start: Omgående eller efter överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Läs mer om hur det är att arbeta på Attentec här

Vill du bli en av oss?

SKICKA ANSÖKAN

Liknande jobb

Liknande jobb