Systemutvecklare med fokus på kontinuerlig leverans

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 februari 2019
Stängs
den 28 mars 2019
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta både praktiskt och strategiskt med att utveckla Sveriges största försäkringsbolag inom continuous delivery? Är du innovativ och har ett brett och genuint intresse för automatisering av utvecklingsprocessen? Då är det här ett jobb för dig som erbjuder bra anställningsförmåner och goda utvecklingsmöjligheter!

Vi ska stärka IT:s samlade förmåga inom continuous delivery. Vi stödjer hela koncernen och behöver vara nyfikna på och testa olika modeller, tekniker och arbetssätt för att stödja de olika verksamheterna på bästa sätt.

Det här gör du som systemutvecklare på Folksam
I din roll har du stora möjligheter att påverka hur arbetet ska utformas, vilka verktyg och metoder som vi inför eller avvecklar. Här kommer ditt teknikintresse, din nyfikenhet och din innovation att få utrymme att frodas!

 Du är med och ansvarar för att:

  • Leda och initiera initiativ inom området.
  • Etablering och stöd vid förvaltning av verktyg inom continuous delivery.
  • Stötta leveransteamens arbete inom continuous delivery.
  • Utveckla koncernövergripande strategi för continuous delivery.


Som du ser så händer det mycket hos oss på Folksam just nu och vi utvecklar spännande lösningar för framtiden, läs mer här.

Är du den vi söker?
Du brinner för att möjliggöra innovativ utveckling och är väl insatt i moderna tekniker och agila arbetssätt. Du har examen från universitet/högskola inom IT eller jämförbar erfarenhet. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och gärna bred erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Meriterande är:

  • Erfarenhet från införande av continuous delivery och intresse av att driva införandet.
  • Bred förståelse för komplex IT-miljö med flera systemmiljöer, tekniker och plattformar.
  • Erfarenhet av systemutveckling.

Som person är du nyfiken, initiativtagande, självgående, lösningsfokuserad och samarbetar bra med andra. Vi ser det som en självklarhet att du håller dig uppdaterad inom området och tycker om att dela med dig av dina kunskaper.

Vi söker dig som är rätt person och vi värderar ditt engagemang, vilja att utvecklas samt dina personliga egenskaper högre än antal års erfarenhet.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag  
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att stimulera samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. 

Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam, www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem, senast den 24 april. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Mattias Sahlström, 070-831 63 26

Fackliga företrädare: FTF Leif Blomqvist 08-772 70 10, Akademikerföreningen Per Hansson 08 - 772 60 81 och Handels Mikael A Carlsson, 0708-31 51 32. Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb