CGI

Senior Treserva Functional Analyst, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 27 februari 2019
Stängs
den 27 februari 2019
Ref:
J0119-1499
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av kommunal omsorgsverksamhet och IT-baserade system för sådan verksamhet?
Är du även serviceinriktad och van att arbeta med många frågor samtidigt så är det dig vi söker till vår Service Desk i Stockholm!

Welfare Management Software är en enhet inom CGI som utvecklar, inför och förvaltar egenutvecklade omsorgssystem till kunder inom den kommunala sektorn. Våra system finns hos nästan hälften av landets kommuner.

CGI satsar just nu på utveckling och införande av en ny generation IT-system som omfattar individ- och familjeomsorg; äldreomsorg, funktionshinder, kommunal hälso- och sjukvård och flyktingverksamhet.

Treserva håller ihop dessa verksamheter i ett gemensamt system och stödjer arbetsprocesserna. Efterfrågan är stor och ökade krav på utbyte och spridning av information gör att vi ser många affärsmöjligheter framåt med nya funktioner och integrationer.
Vi har andra och tredje linjens stöd till kunder som använder våra produkter. Det innebär att kundens IT avdelning eller Systemansvariga kontaktar vår Service Desk för att få hjälp med att utreda incidenter av olika slag. Utredningen utförs i andra linjens support och svårlösta och ofta förekommande incidenter skickas vidare till tredje linjes support.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir att ta emot och kvalificera, utreda och följa upp inkommande ärenden. Beroende på intresse och läggning kan du även få möjlighet att medverka i vår testverk¬samhet och/eller utbildningsverksamhet. Du kommer att i första hand arbeta med kunder, men även inåt organisationen med utvecklare, tekniker och verksamhetskonsulter för att kunna genomföra analyser av svårare problem.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kännedom om kommunal omsorgsverksamhet är en fördel och har du även kunskap om CGIs system för individ- och familjeomsorg är det ett stort plus.
Du kanske har arbetat inom någon sådan verksamhet eller varit systemansvarig för produkter/funktioner som stödjer omsorgsverksamhet. Har du erfarenhet av ITIL processer och dess tillämpning så är det en fördel. Analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt är ett krav i detta arbete och du måste tycka om att arbeta med människor!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-04-26.

ITIL, Service Desk, omsorgsverksamhet

För mer information, kontakta gärna
Oliver Torlo, 0733981215, oliver.torlo@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb