Dina Försäkring AB söker Teknisk Leveransansvarig

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 27 februari 2019
Stängs
den 29 mars 2019
Ref:
2019/3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Dina Försäkringar
Vi är elva försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi har kontor på ca 45 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Läs mer på www.dina.se

Dina Försäkring AB
Dina Försäkring AB är både en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-federationens tio lokalbolag. Vi är i en expansiv fas och behöver därför förstärka vår IT-avdelning, som idag består av ca 20 personer, med en tekniskt leveransansvarig.

Beskrivning av tjänsten
Inom området IT-infrastruktur fokuserar vi nu på att utveckla vårt arbetssätt för att kunna erbjuda bästa möjliga leverans av användbar, tillgänglig och säker IT-infrastruktur till vår verksamhet. I rollen som teknisk leveransansvarig har du ett övergripande ansvar för att driva och följa upp vår tekniska roadmap. Du ser till att saker blir gjorda i tid och deltar i hela kedjan, från idé till leverans och förvaltning. Om du tidigare har arbetat med själva lösningen och den tekniska delen, men känner dig sugen på att ta steget över till den andra sidan och bli den som ställer krav, beställer och följer upp, så kommer du att trivas i den här rollen!

Förutom detta så blir dina framtida arbetsuppgifter att:

 • Vara tekniskt sakkunnig inom IT-infrastruktur och IT-säkerhet
 • Teknisk dokumentation
 • Ansvara för teknisk förvaltning och framtidssäkring
 • Kontakt med drifts- och systemleverantörer
 • Säkra leveransen från våra leverantörer med beställarkompetens
 • Stödja verksamheten i olika tekniska beslut
 • Planera tekniska uppgraderingar och produktionssättningar
 • Delta i daglig drift av produktions- och testmiljöer

Vem är du?
Du är en driven och social person med ett brinnande intresse för teknik som tycker om att dela med dig av det du kan till dina kollegor. Du har tidigare arbetat med drift av IT-infrastruktur och underhåll av tekniska plattformar och vet vad som fungerar och inte fungerar. Om du dessutom har erfarenhet av större projekt och har lärt dig att strukturera och planera flera olika uppgifter samtidigt så är det mycket positivt. Du är också lösningsfokuserad, kommunikativ, självständig och en administrativ tekniker med beställarkompetens som trivs med att vara spindeln i nätet.

För att lyckas i rollen behöver du:

 • Akademisk utbildning inom IT-området eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt, som vi bedömer likvärdig
 • Minst 10 års erfarenhet av IT-infrastruktur från medelstora till stora organisationer med tekniska miljöer som ställer höga krav på IT-lösningar och IT-infrastruktur
 • Kunskap inom Microsofts produktsortiment, t ex SCCM, Windows server, Azure, AD, Powershell och Exchange
 • Erfarenhet av serverdrift, systemförvaltning, IT-infrastruktur och IT-säkerhetsfrågor 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Monica Kjellman, Gruppchef Infrastruktur och support, via Monica.Kjellman@dina.se. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken och bifogar sedan CV och personligt brev. Då vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt men absolut senast den 17 mars. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Liknande jobb

Liknande jobb