CGI

Teknisk Support, Bromölla

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Blekinge , Sweden
Annonserat
den 1 mars 2019
Stängs
den 1 mars 2019
Ref:
J0119-1537
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Global Technology Operation inom CGI söker två Tekniker inom Capacity & Storage med placering i Bromölla.

Är du en Tekniker ut i fingerspetsarna med en stark förkärlek för Open Source? Har du ävem utbildning och/eller erfarenhet inom Linux och är redo att utvecklas ännu mer? Det kan du hos oss!

Här får du också möjligheten att tänka i längre perspektiv då en stor del av ansvaret kommer att ligga på att ta bort tidstjuvar och effektivisera processer - kort sagt att vi behöver bli mer lata genom att jobba mindre. Som person älskar du teknik och att jobba med likasinnade.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta inom Incident-, Change-, Request- och Problem-processer men även med tjänsteförvaltning för att ständigt förbättra och effektivisera rutiner och verktyg för vår on- och offshore leverans.

Storage- och Backupgruppen består av 3 tjänster, STOD, BOD och Ustor.

BOD: Genom tjänsten Backup on Demand får Kunden tillgång till en central funktion för säkerhetskopiering av applikationsdata, databaser och filsystem. Tjänsten tillhandahålls som funktionstjänst vilket i detta fall innebär att CGI ansvarar för att tillhandahålla lagringsutrymme och funktionalitet för säkerhetskopiering, inklusive de applikationer som hanterar säkerhetskopieringen.

Ustor: Bygger på NAS, Network Assigned Storage, fil-lagring och backup över ethernet, i en shared/gemensam miljö för flera kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig med kompetens inom områden som Windows Server, Linux och nätverk, gärna med erfarenhet av Networker, som är vår huvudsakliga programvara för backuptagning, och Netapp NAS-storagelösning. Engelska så klart och gärna kunskaper inom ITIL.

Som tekniker hos oss deltar du aktivt, ibland koordinerade, i våra dagliga tjänster, samt ledande för egna ansvarsområden inom tjänsten. Du deltar också som sakkunnig i projekt som drivs inom GTO.

Du arbetar aktivt med att identifiera förbättringsområden inom tjänsten, och är sedan drivande i genomförandet.

Du skall ha god kunskap och erfarenhet inom följande områden.
• Linux
• Windows Server (2003 / 2008 / 2012 /2016)
• Gärna DataDomain och Networker från EMC
• Nätverk (Switching, Routing, firewalling)
• Storage NAS, Netapp

Hög kvalitet och säkerhet i våra processer med avseende på tjänsteleverans inom driftsområdet är ett måste, där av är nedan kompetenser också önskvärda.
• Kunskap om driftsrelaterade processer(ITIL)
• Generell kunskap om stödsystem
• Dokumentation av driftslösningar, både på svenska samt engelska
• Förmåga att tänka i effektivisering och automatisering

Övrig önskvärd kunskap, också meriterande
- Programmering/scripting
- VMware och HyperV
- SAN

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-04-28.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Manager Daniel Jensen
daniel.jensen@cgi.com
+46708514739

Linux, Windows Server, Nätverk, Storage NAS, Netapp

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb