Hög lön + bra förmåner + omtänksam arbetsgivare = Hackyard

Rekryterare
HackYard
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 1 mars 2019
Stängs
den 3 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om rollen

I rollen som konsult hos Hackyard erbjuder vi dig en trygg, fast anställning med en hög lön och mycket att säga till om. Vårt fokus är att våra anställda ska trivas – ute på sina uppdrag och hos oss. Vi är ett litet bolag men med stora resurser och satsar helhjärtat på våra konsulter. Vi siktar inte på att växa fort och anställa många i det korta perspektivet utan vill se till att det blir en bra match mellan oss och konsulten och att man sedan vill stanna kvar hos oss - länge!

Hos Hackyard kommer man, som konsult, att vara uthyrd till kund på heltid. Naturligtvis kommer Hackyard att stå för att leverera uppdragen men vi väljer uppdrag tillsammans.

Även om man är konsult och placerad ute hos kund så ordnar vi aktiviteter och träffar en gång i månaden eftersom det är viktigt att man ska känna sig som en Hackyardare!

Vi erbjuder:
 

  • Hög lön och trygghet- Hur mycket vill du tjäna? Vi kommer att betala en lön som du är nöjd med! Inga krångliga lönemodeller - du har samma höga lön oavsett uppdrag! Även om du kommer att arbeta som konsult så är du fast anställd på Hackyard vilket betyder att vi tar hand om allt runtomkring så du kan koncentrera dig till fullo på ditt uppdrag och det du tycker är kul!
  • Semesterresa varje år– vi bidrar till en vecka i solen, eller varför inte en skidresa i alperna? Att vila upp sig och få ny energi med en resa på semestern är bra för både dig och oss!
  • Valfri telefon och dator.
  • Transport - Vi betalar såklart årskort på SL (eller andra pendlingskostnader) precis som alla andra eventuella resekostnader.
  • Friskvårdsbidrag på 5000 sek/år
  • Försäkringspaket- Du får ett paket till ett värde av ytterligare 5% av din årslön. I detta paket ingår pension samt sjukförsäkring. Hackyard står också utöver det för en extra sjukvårdsförsäkring.


Om dig

Vi söker dig som tycker det är viktigt att ha roligt och trivas på jobbet. Du som känner att du skulle trivas som konsult men vill lämna över ansvaret att hitta uppdrag och allt administrativt till någon annan och samtidigt få riktigt bra betalt. Du som uppskattar en arbetsgivare som är prestigelös, omhändertagande, och som själva prioriterar en bra balans mellan arbete och fritid och lyssnar på sina anställdas förbättringsförslag. Är det bättre för dig är det säkert bättre för alla på Hackyard!

Att vara konsult kan vara givande både om man känner för kortare uppdrag som ger mycket variation, eller vill ha ett längre stabilt uppdrag som rullar på, kanske t.o.m i flera år. Det finns utrymme för alla önskemål och personligheter hos Hackyard.

Vi söker dig som är utvecklare och har något eller några kompetensområden du vill jobba med och där du känner att du skulle kunna bidra som konsult.
 

  • Frontendutvecklare – gärna med kompetens inom Javascript (Jquery , Angular , React) CSS, HTML
  • Backendutvecklare – gärna med kompetenser inom .NET , C# , Java, PHP
  • Fullstackutvecklare med en kombination av ovan nämnda kompetenser


Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som utvecklare, men är du duktig på det du gör och har några projekt /uppdrag i ryggen spelar antalet år mindre roll.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Ansökan och kontakt

Vi tar emot ansökningar via hemsidan. Har du frågor, funderingar eller bara vill veta mer så kontakta gärna Eva Johansson på: eva@hackyard.se

Liknande jobb

Liknande jobb