Strateg inom digitalisering till Digital Strategi

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 februari 2019
Stängs
den 26 februari 2019
Ref:
AE71DD85-CC86-41E4-8CE5-EA4ED2299899
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en kreativ Digital Strateg till managementbolaget Digital Strategi i Stockholm (Östermalm)

Vill du arbeta i en position med höjd, fokus på affärsnyttan och hands-on ansvara för de digitala framstegen som gör skillnad för våra kunder nu och i framtiden? Sök då tjänsten som Digital Strateg idag!

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en roll där du i nära dialog med kunden tillsammans kartlägger och tar fram en strategi inför den digitaliseringsresa man står inför med fokus på att generera försäljning/leads.

Här får du använda din digitala "verktygsportfölj" för att på en mer övergripande nivå driva igenom förändringar som effektiviserar för kundens vardag här och nu men även mer långsiktigt. Du får vara operativ och bidra med praktiska kunskapar och lösningsförslag för att uppnå mål och resultat hos dina kunder samtidigt som du tillsammans med ditt team både genomför och utbildar kunden i utförandet.

Du blir ansiktet ut mot kunderna och är en viktig nyckelspelare där du äger en stor del av ansvaret kring Digital Strategis affär. Du tillhör ett team som tillsammans skapar värde och resultat. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med stora visioner för både affär och medarbetare och tillsamanas utvecklar ni er själva som bolag och era kunder.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer bland annat få arbeta med att:

 

 • Välja, utveckla och prioritera kanalval utifrån projektbudget
 • Bistå i införsäljande av Digital Strategis erbjudande till kunder
 • Proaktivt utveckla kundens digitala leverans och portfölj inom tilldelade ansvarsområden
 • Bistå i utvecklande och ägarskap för marknadsföringsprojekt hos våra kunder, vilket inne-bär bland annat:

 

 • Sätta mål, estimat och prognoser för leads och försäljning i projekt, samt äga ansvar för leverans baserat på detta
 • Äga ansvar för tidsplaner, slut- och del-leveranser för projekt enligt agil arbetsmodell
 • Rapportera resultat, nyckelfynd och avvikelser på löpande basis
 • Ansvara för KPI:ere, hantering mätpunkter och datainsamling
 • Tydliggöra och etablera arbetsprocess och arbetsmetodik
 • Pedagogiskt redogöra för syfte och mål och kunna hålla utbildning med juniora resurser och kund

 


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Digital Strategi sitter i attraktiva lokaler centralt i Stockholm, Östermalm. Ett stenkast från Fältöversten och t-bana Karlaplan.

MER OM DIG

Vi söker dig som i denna position tar ytterligare ett steg upp för att arbeta mer övergripande samtidigt som du använder dig av din operativa kompetens inom bland annat performance marketing.

Vi söker dig som kan axla rollen som "kanalstrateg", du har för vana att kunna identifiera automatiserings initiativ, vara pedagog och jobba med de som ska driva kanalerna ute hos kunden. Du är trygg i din roll som förändringsledare/projektledare. Du brinner för hantverket så som förståelsen av ett datadrivet arbetssätt och försäljningsstrategier. Du har erfarenhet av/- arbetar med några av följande:

 

 

 • SEM/ SEO
 • SoMe
 • Affiliate
 • Content marketing
 • Marketing Automation
 • Google analytics/ tag manager

 


SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb