SOC Manager till SecureLink i Stockholm

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 februari 2019
Stängs
den 26 februari 2019
Ref:
698B76F5-C19C-42C8-BD9E-9F6FBE3AA3F8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här är en möjlighet att arbeta som SOC Manager onsite och leda ett team av specialister inom cybersäkerhet!

Här är en unik möjlighet för dig som vill leda ett team av passionerade och specialiserade personer inom cybersäkerhet och tillsammans säkra kritisk infrastruktur onsite hos vår kund! Tillsammans kommer ni att leverera högkvalitativ tjänsteleverans inom cybersäkerhet för att proaktivt och reaktivt svara på incidenter och avancerade attacker - helt skräddarsydda för vår kunds miljö!

Låter det här som en spännande möjlighet för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en nyckelaktör i vår kunds organisation och leverera cybersäkerhetstjänster i världsklass tillsammans med vårt team. Det här är rollen för dig som är passionerad för cybersäkerhet och vill leda ett team av kompetenta och entusiastiska säkerhetsanalytiker och incident responders. Det är en unik chans att vara med och bygga upp en SOC-funktion från början och med din expertis vara med och utveckla processer, strukturer och modeller anpassade efter vår kunds behov.

Att arbeta på SecureLink ger dig chansen att utvecklas både personligt och professionellt. Nya utmaningar är våra favoritutmaningar! Vi har en kultur som präglas av hög förändringshastighet och snabbt beslutsfattande, kombinerat med omtanke för våra anställda. Vi tror på kraften av att ha roligt på jobbet och genom att älska det vi gör kommer vi också att få de bästa resultaten.

Vi erbjuder ett generöst förmånspaket inklusive företagsbil, pensionsplan och ett generöst friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vår on-site SOC möjliggör en hybrid tjänsteleverans gentemot vår kund; onsite incident managers / responders arbetar hos vår kund under kontorstider och kompletteras sedan av ett team av analytiker remote som är tillgängliga 24/7 och 365 dagar om året - vilket tillhandahålls från våra Cyber Defense Center och Network Operations Center.

Dina framtida uppgifter som SOC Manager kommer att vara följande:

 

  • Personalansvar för onsite teamet i vår kunds SOC.
  • Arbetsplanering, inklusive jobbrotationsschema i relation till andra team.
  • Utbildningsplanering för teamet i samarbete med andra chefer.
  • Delta i utvecklingen av våra SOC-tjänster.
  • Ansvara för att underhålla kundrelationen och säkerställa kundnöjdhet.
  • Samarbeta med relaterade team inom SecureLink för att säkerställa ständiga serviceförbättringar, kundnöjdhet och tjänsteutveckling.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som SOC Manager kommer du att utgå både på plats hos vår kund och på vårt kontor i Solna. Du kommer att rapportera till Service Owner Managed SOC som är placerad i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas i denna tjänsten har:

 

 

  • erfarenhet av att leda ett security operation center tidigare eller har erfarenhet av att hantera tjänsteleverans i en liknande position.
  • en relevant akademisk bakgrund och är specialiserad inom cybersäkerhet.
  • kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska, både skriftligt och muntligt.


Personligen har du en pragmatisk och målorienterad attityd och du fokuserar på att nå resultat och mål genom att driva initiativ och uppföljningsaktiviteter. Du är en hänsynsfull ledare och coach och guidar ditt team för att ge dem en tydlig känsla av riktning och direktiv. Du är kommunikativ och trivs i en position med många kontaktpunkter.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb