Driven ETL-utvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 4 mars 2019
Stängs
den 4 mars 2019
Ref:
D8B48EF7-8B9D-4EF1-A393-7D32C8B65A2D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som ETL-utvecklare på SEB Pension och Försäkring får du den unika chansen att bygga och utveckla ett helt nytt Data Warehouse!

Just nu befinner vi oss i ett spännande skede och vi ser fram emot att hälsa dig välkommen! Hos oss får du möjlighet att vara med och utveckla nästa generations informationsplattform från grunden. Du får möjlighet att komma med idéer och påverka vägen framåt inom data warehouse. Dessutom får du ett energifyllt team med vänliga kollegor och en chef som är mån om din utveckling!

OM JOBBET

Motiveras du av tanken på att få jobba med utveckling och samtidigt vara nära affären? Här erbjudes en vardag där den ena dagen inte är den andra lik. Exempel på arbetsuppgifter är:

 

  • BI/ETL-utveckling i nära samarbete med affären
  • kravbete; facilitera workshops, skriva tekniska kravspecifikationer
  • stötta/coacha kollegorna i teamet

 


Du kommer att ingå i ett team på 15 personer var av nio stycken är placerade i Kuala Lumpur, Malaysia. I teamet finns ETL-utvecklare, testare och produktägare. I teamet finns också BI/dataanalys och kvalitetssäkring representerat. Arbetssättet är agilt enligt scrum. Du kommer att vara placerad i det nybyggda och prisbelönta kontoret precis vid Mall of Scandinavia.

VEM ÄR DU?

Då vi är i färd med att bygga en ny informationsplattform/data warehouse så söker vi dig som är driven och nyfiken på att lära dig nytt. För att du ska komma till din rätt i rollen har du ett naturligt intresse för affären.

Du är en erfaren utvecklare och väl bekant med ETL-utveckling. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och vill stötta kollegor i teamet. Du har vidare erfarenhet av SQL Server, SSIS och T-SQL. Då du kommer att jobba nära utvecklingsteamet i Kula Lumpur och då all SEB:s dokumentation sker på engelska behöver du tala och skriva engelska obehindrat. Meriterande är erfarenhet av rollen som Scrum Master.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på Ada Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb