CGI

Systemutvecklare Microsoft, Örebro

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Örebro , Sweden
Annonserat
den 5 mars 2019
Stängs
den 5 mars 2019
Ref:
J1118-0405
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI har vi en dröm om en arbetsplats där alla ska trivas och vara med och bygga framtiden tillsammans, att bygga ett företag att vara stolta över. Vi har en enormt stor expertis över hela världen. Tack vare vår mångfald av kompetenser kan vi utveckla framtidens lösningar. Vi finns där våra kunder finns både i Sverige och på hundratals platser runt jorden. Att alltid finnas nära, med viljan att erbjuda det bästa av CGI. För dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv.

I Örebro växer vi ytterligare och nu söker vi dig som idag arbetar som systemutvecklare på Microsoftplattformen och är redo för att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från våra lokala kontor.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån våra kunders behov. Du kommer arbeta nära kund och ha regelbundna möten/workshops för att diskutera nuvarande och kommande projekt tillsammans. Du kommer att genomföra utveckling, testning och dokumentation samt arbeta med buggrättningar och incidenter. Du kommer ha regelbundna träffar med teamet för problemlösning och kunskapsutbyte.

Det här erbjuder vi dig:

Som systemutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova såväl inspirerande möten som utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik.

Genom våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din ledare individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse. Vi tror att du har jobbat med systemutveckling på Microsoftplattformen i minst tre år.

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara strukturerad, resultatinriktad och ansvarsfull. Du trivs både med att arbeta självständigt och att aktivt jobba tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och har förmåga att själv hitta lösningar på problem. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med.

Det är meriterande om du har arbetat med något av följande: .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, Office365.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Stefan Pettersson, Stefan.pettersson@cgi.com, 019-5062539

Agneta Lindqvist, agneta.lindqvist@cgi.com, 019-5062536

Vi vill ha din ansökan senast den 30 april, men gärna redan idag. För denna tjänst gör vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.