Webbspecialist IT-enheten

Rekryterare
Lärarförbundet
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 6 mars 2019
Stängs
den 6 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ansvar

Som webbspecialist kommer du ansvara och vara med och utveckla nya webbplatser, funktioner och förvalta ett flertal webbplatser inom förbundet. Du kommer att ha ett nära samarbete med förvaltningsledare, IT-arkitekt och webbansvarig. Du kommer att vara teknisk kontaktperson för webbplatserna du ansvarar över och ha en tät samverkan med kommunikationsavdelningen samt vår kundtjänst Kontakten. Du ska även säkerställa att support och säkerhetsnivåer uppfyller rätt uppsatta krav för våra webbplatser samt att aktivt delta i arbetet. Din roll kommer även innebära att du samverkar med stora delar av organisationen samt med våra leverantörer.

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat i en liknande roll i en komplex miljö inom webbteknik. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med ett standardiserat CMS-verktyg.

Högskoleutbildning inom systemvetenskap eller motsvarande är önskvärd. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och förstår vilken kvalitet som krävs för skriftlig dokumentation och muntlig framställning. Meriterande är om du har någon projektledarutbildning samt arbetat med någon agil systemutvecklingsmetod.

Som person är du lugn, kommunikativ och har en inre drivkraft att leverera önskvärda lösningar. Du ser noggrannhet som en viktig komponent men klarar även av att lyfta blicken och se helheten. Viktigt i rollen är att planerar organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter verksamheten i första rum och ser system som ett verktyg att nå målen utifrån ett verksamhetsperspektiv.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du välkomnas till ett modernt kontor och ett omväxlande jobb i en organisation som är inne på en spännande förändringsresa. Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension. Vi erbjuder dig subventionerade luncher, flexibla arbetstider och vår förmånsportal - som har Sveriges största utbud av förmåner och personalrabatter. Vi är stolta över att vi år 2016 vann Guldnappen - och fick titulera oss Sveriges bästa arbetsgivare för småbarnsföräldrar.

Vi sitter i Lärarnas hus på Stora Essingen i Stockholm. Hit tar du dig enkelt med tvärbanan eller med buss. Vi förutsätter att du delar Lärarförbundets grundläggande fackliga värderingar. Lärarförbundet strävar i alla avseenden efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla. Individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Lärarförbundet med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb