Nätverkstekniker till SecureLink i Malmö

Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 7 mars 2019
Stängs
den 7 mars 2019
Ref:
34E6BD82-B22A-4BC2-A722-F72B16CD4138
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Här är möjligheten för dig som vill fördjupa sig inom nätverk och säkerhet på Europas ledande företag inom cybersäkerhet!

Nu söker vi dig som vill blir vår nya kollega i Malmö och arbeta med nätverks- och säkerhetsärenden tillsammans med våra kompetenta kollegor i vårt Network Operation Center! Här är möjligheten för dig att fortsätta utveckla din kompetens inom nätverk, ta produktspecifika certifikat och fördjupa din kunskap på ett specialistföretag.
Du får möjlighet att arbeta som rådgivare och specialist för att hantera och skydda affärskritisk infrastruktur hos myndigheter och globalt välkända kunder med höga säkerhetskrav.

Låter det spännande? Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På SecureLink tycker vi att det är viktigt att man får möjlighet till både professionell- och personlig utveckling. Vi lever i en konstant föränderlig värld som präglas av snabba beslut, högt tempo och innovation. På SecureLink känner vi en innerlig respekt och tillit till varandra, vår profession och till våra kunder och skapar varje dag värde i det arbete vi gemensamt bedriver.

Som anställd på SecureLink erbjuds du ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Nätverkstekniker kommer du att arbeta i SecureLinks Network Operation Center tillsammans med 8 kollegor. Ditt ansvar kommer att inkluderas av:

 

  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för support och drift av nätverk och säkerhet hos våra kunder.
  • Erhålla produktspecifik och kundspecifik support.
  • Felsökning och monitorering av nätverk och mjukvara.
  • Kontrollera nätverksstatus och prestanda för att säkerställa hög prestanda och tillgänglighet.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Nätverkstekniker kommer du att arbeta i vår 24/7 NOC i Malmö, vilket betyder att du kommer att arbeta i skift. Dina arbetstider kommer att vara 06:00-14:30, 14:00-22:30 och 22:00-06:30 och utgå ifrån ett rullande schema. Du blir en del av ett kompetent team på 8 personer och rapporterar till Manager i Sverige. Under dina 6 första månader kommer du att följa en gediget introduktionsprogram för att utbilda och certifiera dig inom våra leverantörers produkter och för att få de bästa förutsättningarna att prestera i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som brinner för säkerhet och nätverk. Du som kommer att trivas och prestera hos oss har en stor kunskapstörst och stimuleras av att hela tiden få möjlighet att lära sig mer. Det är viktigt att du som person känner stort ansvar för din prestation då du kommer att arbeta med kritiska incidenter som kräver fokus och noggrannhet. Du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla ditt budskap på ett tydlig och strukturerat vis. Då du kommer att arbeta i ett team med andra är det viktigt att du kan samarbeta effektivt med andra och att du gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att det ska gynna teamet.

Kunskapsområden:

 

 

  • God kunskap om brandväggar, proxy eller lastbalansering.
  • God kunskap inomrouting och switching
  • God kunskap inom TCP/IP
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att designa, distribuera och supportera en storskaligt serviceleverantör, ett datacenter och/eller företagsnätverk.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av någon av våra produkter: Check Point, Palo Alto, Juniper, Infoblox, F5, Symantec, Cylance eller Pulse Secure.


INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb