It-tekniker med ansvar för it-komponenter i medicinteknisk utrustning

Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 8 mars 2019
Stängs
den 24 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en ny kollega som blir ett viktigt tillskott till vår välfungerande it- och telefoniavdelning som består av fyra personer. Du har också ett nära samarbete med vår medicintekniska avdelning.  

S:t Eriks Ögonsjukhus verksamhet ska flytta till nybyggda lokaler i Hagastaden år 2020 och kommer då att öka fokuseringen på forskning och utveckling. Det är därför en fördel om du är intresserad av att aktivt delta i utvecklingsprojekt som inkluderar it och medicinsk teknik.  

Om tjänsten  

I denna nya IT-tjänst ligger huvudansvaret att förvalta it-system och komponenter i medicinteknisk utrustning för ögondiagnostik- och behandling på ett systematiskt sätt.  

I dina arbetsuppgifter ingår installation, administration och förvaltning av applikationer, datorer, tillbehör, bildlagring med mera. Du stödjer verksamheten i teknikanvändning och utbildar även personal i syfte att nå ökad potential och kvalitet i ögonvården. Du har en hel del leverantörskontakter och deltar även i upphandling av nya system.  

Vi har en renodlad pc- och windowsmiljö. it-avdelningen har ansvaret för första linjens support på nästan samtliga system i vår miljö.  

Kvalifikationer  

Vi söker dig som är utbildad it-tekniker med ett par års erfarenhet av kundrelaterat arbete såsom pc-support, lagring, bildhantering. Du har en mycket god förståelse och ett stort intresse för förvaltning och utveckling av befintlig och ny teknik inom vården.  

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med it-komponenter i medicinteknisk utrustning. Det är även meriterande om du har utbildning inom eller erfarenhet av arbete med ögonrelaterad teknisk utrustning. Det är även bra om du har erfarenhet av arbete inom sjukvården.  

Personliga egenskaper  

Du är intresserad av tekniska utmaningar, problemlösning och har lätt att se samband. Som person är du samarbetsvillig, serviceinriktad och prestigelös. Du är pedagogisk och har intresse för att lära ut. Du är även intresserad av att delta i utvecklingsprojekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrigt  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Tillträde enligt överenskommelse.   

För S:t Eriks Ögonsjukhus är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö.  

Se även vår webbplats www.sankterik.se  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut högkvalificerad ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. Vi är ungefär 400 medarbetare och sjukhuset ägs av Region Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb