IT Testare

Rekryterare
Apoteket
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 8 mars 2019
Stängs
den 30 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Apoteket IT är den centrala IT funktionen för hela Apoteket. Apoteket IT ansvarar för utveckling, drift och förvaltning av Apotekets samtliga IT-system. Vi har outsourcat IT-drift och vi köper även i övrigt många tjänster och standardprodukter, både vad gäller IT och annat. IT-verksamheten består också av ett omfattande systemutvecklingsarbete samt en del systemförvaltning. Vi arbetar processorienterat och agilt och vår IT-miljö innehåller flera samhällsviktiga system.

Din roll
Är du en erfaren testare som vill vara med i arbetet att ta fram Apotekets framtida e-handelssajt? Är dina mest framstående egenskaper kvalitetskänsla och engagemang? Trivs du med att arbeta agilt och har erfarenhet av att arbeta med både manuella och automatiserade tester? I så fall vill vi att du ska bli en del av vårt team och arbeta med test av webb, app och e-handel samt förbättra våra arbetssätt inom testområdet.

Idag är vi inom området fyra scrum team som jobbar i tvåveckorssprintar. Då vi jobbar med Continuous Integration/Continuous Deployment har vi högt fokus på enhetstestning, code reviews och kvalitet.

Din profil
Som person ser vi gärna att du har ett stort intresse för test och kvalitetssäkring. Du ska även vara driven och självständig då arbetet kräver att du tar egna initiativ. Det är också bra om du känner att du är bekväm med kommunikation då rollen kräver kontakt med andra avdelningar och en förståelse för kundupplevelsen.

Du har:
En akademisk utbildning inom test och kvalitetssäkring av mjukvara eller liknande erfarenhet.
- Ha en god testförståelse och tidigare har arbetat med testautomatisering både på GUI och API-nivå
- Har erfarenhet av agil metodik och testramverk
- Erfarenhet av versionshantering. Gärna med Git och gitflow
- Erfarenhet av continuous integration och continuous deployment.

Har du dessutom kunskap/erfarenhet inom något av följande är det extra meriterande:
- Erfarenhet av testautomatisering med Cypress och Selenium
- Erfarenhet av enhetstestramverk som Enzyme, Jest, Cucumber, MSpec, XUnit
- Erfarenhet av C#
- Erfarenhet från hälso- och sjukvårdsbranschen

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Arenastaden i Solna, precis intill Friends Arena och Mall of Scandinavia.
Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev inklusive relevanta intyg. 
Ansök via länken. Vi behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdatum är 2019-04-30.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen kontakta rekryterande chef Göran Hagberg, goran.hagberg@apoteket.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Vi satsar på dig!
På Apoteket satsar vi på din utveckling och hälsa. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad bidrar du till Apotekets utveckling. Därför har vi det mest generösa friskvårdsbidraget i branschen. Du får också rabatter på Apotekets egenvårdsortiment och tillgång till hundratals erbjudanden via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling exempelvis till resor, konst, motion och hälsa. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Vi gör det enklare att må bra!
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 393 apotek och 3200 anställda. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.

Liknande jobb

Liknande jobb