Scania

OBJEKTLEDARE - LEDNINGSNÄT CHASSI

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 9 mars 2019
Stängs
den 8 mars 2019
Ref:
20190957
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Framåt, nyfiken, självständig och strukturerad? Vi har positionen för dig!

Vi inom ledningsnätskonstruktion är ansvariga för installationen av ledningsnät på lastbil. Vi jobbar mycket tvärfunktionellt där vi tillsammans med dessa tar fram produkten! Även mot inköp, produktion och eftermarknad som är viktiga spelare i ett objekt.

Om tjänsten

Som objektledare är du en nyckelperson i utvecklingen av våra nya produkter. Planering, uppföljning och taktning där daglig kontakt med konsturktörer, provning mm där Du ansvarar för att säkerställa det tvärfunktionella arbetet och är kontaktyta mot övriga R&D och Scania. I arbetsuppgifterna ingår det att hålla regelbundna avstämningar och skapa personliga kontakter inom Scania.

Vi har roliga utmaningar framför oss så som motorplattformar och elektrifierade fordon!

Om dig

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör. Har du erfarenhet från objektledning/projektledning eller från våra tvärfunktioner, t.ex. produktion eller konstruktion ser vi detta som meriterande.

Du är självständig och strukturerad och kan driva arbetet framåt med stöd från medarbetarna.. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har förmåga att på ett positivt sätt stödja medarbetarna i att leverera till projekten.

Du gillar detaljer i problem/utmaningar och att driva fram beslut i varje problemområde. Du ser förbättringsarbete som en självklar och viktig del av det dagliga arbetet.

För mer information
Kontakta gärna Sara Nyrén, gruppchef, 08-553 508 39.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb