Frontend-utvecklare JavaScript på SEB Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 mars 2019
Stängs
den 11 mars 2019
Ref:
FAE5FB09-9BD0-4EC5-9775-A3DCB9A36B5A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som frontend-utvecklare inom JavaScript som delar vår open source-filosofi, gillar testdriven utveckling och moderna

Hos oss på SEB kommer du jobba i agila projekt och vara en viktig del att utveckla vår digitala kundupplevelse. Det här är en möjlighet för dig som är utvecklare inom frontend och vill arbeta med nya JavaScript-ramverk som TypeScript, Angular, SASS, TestCafe och web pack. Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling av kod, både projektspecifikt men även i vår open source-filosofi för förbättring av våra digitala kanaler. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

I rollen som utvecklare kommer du jobba med SEBs digitala kanaler som seb.se och våra intranät.

Du kommer bland annat:

  • Utveckla med moderna tekniker så som TDD, TypeScript, Angular, SASS, HTML5, webpack, Carma/Jasmine/TestCafe, o.s.v.
  • Jobba på ett modernt, agilt sätt och bidra med din kompetens och kod till ett specifikt projekt eller hela bankens digitala transformation i våra delade bibliotek
  • Jobba nära affären och andra team inom SEBs större utvecklingsorganisation
  • Vara med i olika workshops och communitys för kompetensväxling


Du blir en del av ett tight agilt team av UX/UI, utvecklare, scrum master, testare och produktägare i ett nära samarbete med affären. Tillsammans utvecklar vi våra produkter i ett samarbete som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Vår målarkitektur för innehåll är att använda Episerver som headless CMS med Singel Page Application-komponenter som frontend. Vi använder GIT som versionshantering som sätter ihop våra webbar med automatiserade releaser.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar.

Du har erfarenhet av utveckling med TypeScript, SPA, Stylesheets och gärna har en förståelse för tillgänglighet på webben. Du har jobbat med frontend utveckling ett par år och har god erfarenhet inom området. Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb