Polismyndigheten

Uppdragsledare till E-tjänster, placering i Stockholm

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 mars 2019
Stängs
den 25 mars 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi bygger inga virtuella världar eller pokerbord det vi utvecklar är avgörande för att brott ska klaras upp, att brottsligheten ska minska och för att alla i Sverige ska känna sig trygga.

Arbetsplatsbeskrivning

Nu har du chansen att få arbeta med något som bidrar till ett tryggare och säkrare samhälle. Tillsammans med ett team bestående av kravanalytiker, utvecklare samt testare och it-arkitekt kommer du vara med och ta fram it-lösningar som används av hundratusentals användare. Våra leveranser bidrar till att motverka brott, ge bättre service samt göra Polisen mer tillgänglig. Du kommer som uppdragsledare för e-tjänster ingå i ett agilt team som tillsammans utvecklar och förvaltar polismyndighetens samtliga e-tjänster.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar hela tiden med slutanvändarens upplevelse i fokus, där utveckling sker utifrån medborgarnas och verksamhetens behov. Som uppdragsledare kommer du att driva och koordinera våra utvecklingar med andra team och funktioner samt arbeta med införande av olika e-tjänster. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter
• planera och genomföra förändringar
• koordinering i utvecklingsfrågor
• koordinera stöd till verksamheten före, under och efter införandet av e-tjänster
• koordinera användartester
• bistå kravanalytikerna med att genomföra workshops
• sammanställa statistik

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• har akademisk examen inom it-området
• är driven, lösningsorienterad och flexibel
• har en god kommunikativ förmåga

Du måste behärska svenska väl, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av att samordna och strukturera uppdrag
• erfarenhet av agila metoder
• erfarenhet av användardriven utveckling
• erfarenhet av att införa it-system
• erfarenhet av att arbeta inom utveckling av webbapplikationer eller e-tjänster

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och strukturerad med starkt driv. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat förhållningsätt till verksamhet, kollegor, chefer och andra som berörs. Du måste vara nyfiken på att ständigt lära dig mer inom ditt kompetensområde. Du behöver också vara en god kommunikatör och lagspelare som kan hantera många kontaktytor samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta gruppchef Daniel Svan, 010-56 373 86

Fackliga företrädare

Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 211; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-567 70 92; Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 0732-490 422.

Övrig information

Arbetsort: Du kan välja arbetsort mellan Stockholm och Norrköping

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll och säkerhetsintervju enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning.

Ansökan,

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den: 25 mars 2019. Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Din ansökan är även en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Mer information finns på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta kontakt med HR-konsult Elin.Melkersson@polisen.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Liknande jobb

Liknande jobb