Scania

Objektledare till Cooling System

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 13 mars 2019
Stängs
den 13 mars 2019
Ref:
20191040
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Gruppen Cooling System vid Scania Technical Center utvecklar kylsystem för såväl förbränningsmotorer som elektrifierad drivlina. Vi är en grupp bestående av 11 konstruktörer, en gruppchef och en objektledare.

I framtidens fordon blir det än viktigare att all energi tas tillvara, t.ex. med waste heat recovery eller med elektrifiering i hybridfordon. Samtidigt måste överskottsvärme kylas bort så effektivt och tyst som möjligt på ett sätt så att alla komponenter håller rätt temperatur för bästa prestanda och livslängd. Teknikskiften innebär även utmaningar i att hitta nya sätt att arbeta och samverka med våra tvärfunktioner.

Nu söker vi dig som vill vara med och leda vidareutvecklingen av världens bästa kylsystem!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som objektledare ansvarar du för att leda och följa upp pågående och kommande projekt som gruppen arbetar i, från konceptutveckling till produktionsstart. Det dagliga arbetet sker i tätt samarbete med andra konstruktions-, prov- och simuleringsgrupper, samt med inköp, produktion och eftermarknad. Du efterfrågar leveranser och planer för att nå projektmål och lösa avvikelser på både artikel- och systemnivå. Du kommunicerar projektinfo och stödjer gruppen att hålla rätt kommunikation med tvärfunktioner. Du hjälper till att blicka framåt genom att stödja långsiktig planering. Med daglig styrning som verktyg är du med och identifierar vad som fungerar respektive inte fungerar i det löpande arbetet, samt initierar och driver planering och förbättringsarbete där det behövs.

Du kommer ha en viktigt roll i flera spännande framtidsprojekt som syftar till att ytterligare stärka Scanias konkurrenskraft inom hållbara transporter.

Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med teknik- och ledarskapsintresse. Har du tidigare erfarenhet från objekt-/projektledning och från Research&Development ser vi det som starkt meriterande. Du vill på ett självständigt och strukturerat sätt driva arbetet framåt tillsammans med dina kollegor. Du är en driven och ansvarskännande lagspelare med förmåga att på ett positivt sätt stödja objektmedlemmarna att leverera till projekten och hitta lösningar. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och kommunicerar tydligt. Du ser förbättringsarbete som en självklar och viktig del av det dagliga arbetet. Du vill utveckla dina personliga ledaregenskaper och vara med och påverka arbetssätt inom gruppen och sektionen.

Scania erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklinsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information
Kontakta gärna gruppchef Kristin Odsberg 08-553 53286 eller nuvarande objektledare Oscar Strömberg 08-553 70345.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb