CGI

Junior Tacton-konsult, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 15 mars 2019
Stängs
den 15 mars 2019
Ref:
J0319-0113
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är Du klar med din civilingenjörsutbildning och längtar efter att få jobba med modellering av komplexa produkter? Drömmer du om att kombinera matematiska beräkningar med komplexa maskiner och IT med verksamhetsutveckling? Vill du vara en del av kundens viktigaste process och få möjlighet att bidra med dina kunskaper inom området?

Vi bygger ut vårt team i och med partneravtal med företaget Tacton som är världsledande inom produktkonfiguration och CPQ (Cost Price Quation) och vi söker medarbetare som brinner för att bygga komplexa modeller av intressanta produkter!

För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap.
Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av Fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor och män att satsa på karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Junior Tacton-konsult sätter du upp strukturer för produkt- och prismodellering samt lägger upp och förändrar modeller efter behov.
Du har en rådgivande funktion där du sätter dig in i varje kunds verksamhet och bidrar till att deras behov tillgodoses med rätt uppsättning. Tacton används av många företag som har komplexa produkter, framförallt inom tillverkande industri.
Du har ditt Tacton-team på CGI men jobbar mycket ute hos våra kunder tillsammans med dem. På så sätt kommer du att lära dig kundernas verksamhet och särskilda behov.

CGI:s Tacton-team utgår från Malmö där vi har våra kunder.
Vårt mål är att växa så att vi kan leverera Tacton-implementationer och förvaltning i hela Norden.
I denna roll får du möjlighet att samarbeta med våra seniora projektledare, Business Analysts och utvecklare.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har en civilingenjörsexamen från Maskinteknik, Teknisk Fysik eller Teknisk Matematik.
Du har kanske redan erfarenhet av tillverkande industri och produkt- och prismodeller.
Vidare tycker du om att arbeta med komplexa maskiner och utföra matematiska beräkningar.

Din ambition är att lära känna dina kunder och deras verksamhet väl för att på så sätt arbeta med flera kunder på sikt.

På CGI råder en öppenhet mellan kollegorna och chefer och man tar gärna hjälp av varandra, så för att trivas bollar du gärna dina idéer med teamet och är ödmjuk i din roll.
Som person är du en problemlösare och har en god förmåga att lyssna in och förstå kunders behov och ger förslag på förändringar och förbättringar.
Arbetet sker både på svenska och på engelska då CGI:s kunder ofta har internationell verksamhet.

Är du nyfiken på vårt partneravtal med Tacton? Läs mer här!

https://www.cgi.se/news/smartare-produktkonfigurering-med-tacton

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-05-14.

Tacton, modellering, produktkonfiguration, Cost Price Quation

För mer information, kontakta gärna Anna-Karin Pörscke, Director Client Services and Account Manager:
anna-karin.porscke@cgi.com, 0708-513525

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb