Junior systemutvecklare med intresse för .Net

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 15 mars 2019
Stängs
den 8 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som junior systemutvecklare på avdelningen It-utveckling arbetar du främst med systemutveckling kopplat till bland annat agila metoder, finansiella system, sql-server och .Net. Arbetet sker i nära samarbete med dina kollegor och för den nyfikna utvecklaren finns det stora möjligheter att utvecklas i rollen.

Finansinspektionen (FI) har under senare år stärkt sitt fokus på digitalisering och it-stöd, vilket resulterat i att it-organisationen vuxit. På it-området strävar vi mot att utnyttja framtidens teknologier för att på bästa sätt stödja verksamheten på FI.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning mot it eller motsvarande kunskaper som du förvärvat på annat sätt. Har du en examen som civilingenjör, inom systemvetenskap eller liknande är det meriterande. Vidare förutsätter arbetet är förtrogen med mjukvaruarkitektur. Vi ser gärna att du har intresse för samt kunskap inom Responsiv Design, AI, Machine Learning och/eller molntjänster. Därutöver är det en fördel om du har relevant arbetslivserfarenhet, speciellt inom .Net och Microsofts produkter. Tidigare erfarenhet från finansbranschen är också meriterande.

Som person är du självständig, uthållig och serviceinriktad. Du driver processer, uppnår resultat samt lyssnar och är tydlig i din kommunikation. Du bidrar även med gott samarbete, både inom och utom det egna teamet. Arbetet på FI förutsätter hög integritet och att du kan uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Peter Arvidson på 08-408 980 59.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning. En anställning vid FI kan innebära att säkerhetsprövning och registerkontroll genomförs enligt bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och relevanta betyg/intyg senast den 8 april 2019. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet, välfungerande marknader och ett gott konsumentskydd. Här arbetar cirka 500 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb