CGI

IT-Infrastruktur konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 16 mars 2019
Stängs
den 16 maj 2019
Ref:
J1218-2002
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med på en resa in i framtiden där vi tillsammans skapar nytta för kund och där din kompetens utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor, stora utmaningar och ett ledande varumärke? Då är du rätt person för oss på CGI.

I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker ett antal engagerade IT-Infrastrukturkonsuler.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IT-Infrastrukturkonsult kommer du att jobba med utmanande projekt gentemot våra outsourcingkunder där du får goda möjligheter att utveckla dina kompetenser. Våra konsulter jobbar i allt från rådgivare och arkitekter till att implementera olika tekniska lösningar hos våra kunder.

Som IT-Infrastrukturkonsult hos oss på CGI drivs du av viljan att alltid förbättra och effektivisera. Du delar gärna med dig av din kunskap och uppskattar att jobba i grupp för att tillsammans nå målen.

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och du får stora möjligheter till personlig utveckling. Våra medlemmar beskriver företagskulturen som öppen och generös. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Vi tycker att det skall vara kul att jobba, vi skrattar mycket på jobbet och vi är stolta över de resultat vi genererar för våra kunder!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har ett stort intresse för infrastrukturplattformar och som har förmågan att arbeta både strategiskt och även rent "hands-on" inom ramen för pågående projekt och förvaltningsuppdrag. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och du delar gärna med dig av din kunskap och expertis. Självklart har du en god förmåga att kunna förmedla mål, teknik, arkitektur och lösningar till både kollegor och kunder inom olika forum.

Som person är du driven, affärsorienterad, självständig och ansvarsfull. Du har lätt för att samarbeta och skapar lätt förtroendeför hos såväl kund som gentemot kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat och disciplinerat samt resultatorienterat. Prestigelöshet och kreativitet tillsammans med en positiv hållning till kunder och kollegor är personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid. Inom ramen för ditt arbetsområde visar du ett gott omdöme i avvägningar mellan kostnad, tid och omfattning.

Du är van att ta ett större ansvar och du har förmågan att entusiasmera andra och slutföra dina uppdrag till kunds belåtenhet. Vi tror också att du har en mycket god färdighet i att uttrycka dig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera. Självklart har du en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande.

Kunskapsområden som efterfrågas av våra kunder:

• Digital Workplace för den moderna klientmiljön

• Cloud, Azure och O365 & Hybrida IT-miljöer i alla dess former

• Active Directory /ADFS

• Windows server

• Exchange

• O365

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-05-15

Infrastruktur, office 365, AD

För mer information, kontakta gärna:

John Kallersand, john.kallersand@cgi.com +468775 82 85

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb