Lösningsarkitekt till Samtrafiken i Stockholm

Rekryterare
ADA digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 mars 2019
Stängs
den 17 mars 2019
Ref:
51E6C601-2F9A-4514-A1EC-3CE12753C45B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och skapa världens bästa kollektivtrafik? Välkommen och jobba som lösningsarkitekt hos Samtrafiken i Stockholm!

Just nu är vi ett spännande skede där vi skapar digitala tjänster som kommer att revolutionera vår bransch! Här får du jobba med grön utveckling det vill säga hos Samtrafiken kommer du göra det enklare för fler att åka kollektivt och bidra till ett mer hållbart samhälle.

VI ERBJUDER DIG

 

  • Ett modernt och centralt beläget kontor
  • Balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Varierade arbetsuppgifter med många kontaktytor
  • Möjlighet att göra det enklare för resenärer att åka kollektivt
  • En härlig arbetsplats som präglas av öppenhet, enkelhet och gemenskap


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Lösningsarkitekt kommer du i huvudsak att:

 

 

  • Omvandla verksamhetskrav till konkreta lösningar
  • Påverka och ta beslut kring val av verktyg
  • Jobba nära verksamhetsarkitekten och utvecklingsteamet
  • Jobba med många kontaktytor så väl internt som externt

 


Utöver detta kommer du också få möjlighet att jobba med unik data och komplexa system. Det vi utvecklar är öppen källkod. Vi har korta belsutvägar så här kan din idé bli verklighet snabbt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Samtrafiken har 35 kollegor som är redo att hälsa dig varmt välkommen till deras gemenskap. Du kommer att ingå i leveransavdelningen och gruppen projekt och förvaltning där 9 personer ingår.

MER OM DIG

Vi söker dig som är lösningsarkitekt med en bakgrund som systemutvecklare alt. en erfaren systemutvecklare som vill ta steget in i rollen som lösningsarkitekt. Då du kommer att jobba med komplexa datamodeller ser vi att du har erfarenhet av detta sedan tidigare och är intresserad av att sätta dig in i komplex data.

Eftersom vi jobbar med att ta fram b.la. branschstandarder är det viktigt att du har förmåga att kunna se helheter och samband. Du kommer att jobba med båda nationella och internationella kontakter, vilket kräver att du talar och skriver både svenska och engelska väl.

Vidare delar du gärna med dig av dina kunskaper, är lyhörd och intresserad av att lära dig nytt.

Varmt välkommen till oss!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb