Digital Analyschef till Aller media i Stockholm

Rekryterare
Aller Media
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 mars 2019
Stängs
den 18 mars 2019
Ref:
FA015192-B7D4-4BA7-A4F6-29ED80961499
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för utveckla affärer och verksamheter genom insikt och analys? Då är jobbet som analyschef på Aller media något för dig

Vill du vara med och bygga upp en modern analysavdelning på ett av nordens största mediahus och vidareutveckla varumärken som Elle, Baaam och Feminina?

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du möjligheten att driva företagets digitala resa framåt och sätta analys på kartan. Aller media är en datadriven organisation som kan erbjuda dig utrymmet att bygga något nytt från grunden. Här kommer du in i en familjär och välkomnande atmosfär där vi värdesätter samarbete framför vassa armbågar.

Varje dag skapar Aller media innehåll och tjänster för att göra Sveriges kvinnors liv rikare.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Din primära uppgift blir att öka analyskraften i alla delar av affären. För att kunna skapa 360-analyser, personaliserade erbjudanden och innehåll behövs en datalake byggas och en ny organisation formas. Därför söker vi dig som vill växa och utveckla snarare än förvalta.

Du kommer bland annat:

 

  • Ansvara för rekrytering och prioritera actions framåt
  • Leda och driva arbetet mot en datalake, som i sin tur kommer ligga till grund för framtida analysarbete
  • Skapa 360-analyser för att få en bättre förståelse och bli ännu mer relevanta för Aller medias målgrupp
  • Vara med och sätta upp KPI:er och modeller för konvertering.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Aller media arbetar i tvärfunktionella team och i det kommer du ha en central roll som innebär daglig kontakt med övriga delar av organisationen. I rollen kommer du även att samarbeta med Aller medias nordiska enheter. Kontoret är beläget vid Stureplan i centrala Stockholm.

Teamet består idag av data scientist, webanalytiker, kundinsiktsanalytiker och förväntas växa under din ledning

MER OM DIG

Vi föreställer oss att du tidigare haft en operativ roll inom analys och nu gått mot en mer strategisk riktning. Du har en förmåga att få med dig människor och kan med lätthet förmedla värdet av analysarbetet i relation till strategiska beslut. Vidare ser vi framför oss att du tilltalas av att driva den digitala resan utifrån ett holistiskt perspektiv. Du tänker brett och har förmågan att ta nya perspektiv och är inte rädd för att kliva in och ta initiativ, samtidigt som förändringen man ska genomföra kräver ödmjukhet och lyhördhet.

Vi hoppas och tror att du brinner för Aller medias produkter och ser tydligt framför dig hur du kan bidra till organisationens fortsatta växande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb