Windowstekniker med brinnande intresse för mobilitetslösningar

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 mars 2019
Stängs
den 22 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu flera Windowstekniker med goda kunskaper om mobilitetslösningar. Du kommer förvalta och drifta MDM- och MAM-system och tillsammans med andra säkerställa funktion och användarupplevelse rörande mobila klienter.

Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2019-04-22

Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.

Ditt uppdrag

I denna roll är din uppgift att förvalta och drifta MDM- och MAM-system och tillsammans med andra säkerställa funktion och användarupplevelse rörande mobila klienter. Du kommer genomföra förbättringar och uppdateringar av it-miljön men även arbeta med felavhjälpning och underhåll. Du är även delaktig i utvecklingsprojekt och på sikt finns möjlighet att utveckla nya mobila lösningar och funktioner. En fördel i denna roll är att du arbetar nära användarna. Det finns goda möjligheter för kompetensutveckling.

Arbetstiderna är i huvudsak dagtid och resor inrikes och utrikes ingår i tjänsten. Du tillhör teknikenheten som ingår i avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen bedriver myndighetsgemensam verksamhet inom områdena ekonomi, fastighet och service, HR, kommunikation och teknik.

Din kompetens

För denna roll ser vi att du har erfarenhet av och mycket god kunskap om Windows samt god kunskap om mobila lösningar. Du får gärna ha erfarenhet av MDM-lösningar såsom Citrix XenMobile, Mobile Iron eller Air Watch samt erfarenhet av it-säkerhet i mobila system och/eller Linux-administration. Du har bred it-kunskap, gärna inom app-utveckling för IOS/Android, Apples ekosystem, nätverk eller PKI.

Dina egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person är du analytisk, initiativtagande och tar ansvar för att driva och följa upp arbetet. Du vill utvecklas och utveckla andra och du är orädd för att pröva något nytt. Du har ett stort intresse för nya tekniska framsteg och en vilja att lära dig nya saker.


Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Det gör vi genom att förhindra och avslöja brott mot rikets säkerhet såsom terrorism och spionage samt att skydda den centrala statsledningen.

Vi har cirka 1 400 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”, för att värna det öppna och demokratiska samhället. Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet.
Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten, och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 72 67. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 71 29, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Ansökan

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi eftersträvar också en jämn könsfördelning.

Ansökan sker via vår hemsida och ska ha kommit in senast 2019-04-22

Ansök här

Liknande jobb

Liknande jobb