Applikationspaketerare med gedigna Windowskunskaper

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 20 mars 2019
Stängs
den 22 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu dig som är en fena på Windows och som vill jobba med paketering och distribuering av applikationer för mobila Windowsklienter. Du ingår i ett team med flera andra tekniker där ni tillsammans ansvarar för den mobila arbetsmiljön.

Vill du bidra till att skydda Sverige och vårt demokratiska samhälle? Hos oss får du arbeta i en mångfacetterad verksamhet där tillit, kollegialitet och professionalism värdesätts högt. Tillsammans gör vi skillnad – för ett säkert Sverige.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är förvaltning och drift av mobila Windowsklienter där arbetsuppgifterna i huvudsak består av paketering och distribuering av applikationer för mobila klienter. Vi arbetar med centraliserad hantering genom manageringssystem innefattande uppdateringar, konfigurering och säkerhetshöjande åtgärder. Du kommer även genomföra generella förbättringar och uppdateringar av it-miljön och arbeta med felavhjälpning och underhåll.

Du jobbar i team med flera andra tekniker där ni tillsammans ansvarar för den mobila arbetsmiljön. En fördel i detta jobb är att du arbetar nära användarna. Du kommer att ingå i utvecklingsprojekt och på sikt finns möjlighet att utveckla nya mobila lösningar och funktioner. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Arbetstiderna är i huvudsak dagtid och resor inrikes och utrikes ingår i tjänsten. Du tillhör teknikenheten som ingår i avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen bedriver myndighetsgemensam verksamhet inom områdena ekonomi, fastighet och service, HR, kommunikation och teknik.

Din kompetens

För denna roll krävs att du har erfarenhet av arbete med och mycket god kunskap om Windows. Du har en god kunskap om paketering och distribuering av applikationer samt har erfarenhet av centraliserad hantering av mobila Windowsklienter. Vidare har du bred it-kunskap och du får gärna ha erfarenhet av it-säkerhet i mobila system samt kunskap om nätverk, PKI eller lastbalansering och VPN.

Dina egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person är du analytisk, initiativtagande och tar ansvar för att driva och följa upp arbetet. Du vill utvecklas och utveckla andra och du är orädd för att pröva något nytt. Du har ett stort intresse för nya tekniska framsteg och har en vilja att lära dig nya saker.


Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen skyddar Sverige och demokratin, medborgarnas fri- och rättigheter och den nationella säkerheten. Det gör vi genom att förhindra och avslöja brott mot rikets säkerhet såsom terrorism och spionage samt att skydda den centrala statsledningen.

Vi har cirka 1 400 medarbetare med olika bakgrund såsom polis, samhällsvetare, tekniker, administratör, språkvetare, jurist, ingenjör och psykolog. Tillsammans arbetar vi mot Säkerhetspolisens vision, ”Ett säkert Sverige”, för att värna det öppna och demokratiska samhället. Huvudkontoret ligger i Solna med verksamhet över hela landet.
Om Säkerhetspolisen

Säkerhetspolisen värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten, och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 72 67. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 71 29, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Ansökan
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi eftersträvar också en jämn könsfördelning.

Ansökan sker via vår hemsida och ska ha kommit in senast 2019-04-22

Ansök här

 

Liknande jobb

Liknande jobb