Scania

Objektledare för Engine Electrical Components

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2019
Stängs
den 20 mars 2019
Ref:
20190999
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi står just nu inför en spännande tid då mycket nytt ska utvecklas för framtida drivlinor. Gruppen NCPE, Engine Electrical Components söker nu dig som vill bli vår nya objektledare.

Dina arbetsuppgifter
Som objektledare kommer du att vara länken mellan projekten, linjeorganisationen och berörda tvärfunktioner i utvecklingsprocessen, från de första konceptstudierna till de slutliga verifieringarna när nya produkter införs. Dina huvuduppgifter är att ansvara för att tidplaner/leveransplaner upprättas, leda, kommunicera och följa upp våra åtaganden till projekten enlig PD-processen. Du kommer också att arbeta med att utveckla våra nuvarande processer och vid behov vara med att ta fram nya.

Arbetet är tvärfunktionellt och du förväntas driva objektets frågor på ett professionellt sätt och verka för att smidigt komma fram till lösning. Din förmåga att samverka och skapa förtroende är mycket viktigt samt att du är tydlig i din kommunikation med andra.

Du trivs med att arbeta självständigt och har samtidigt gruppens/objektets resultat i fokus. Du är utåtriktad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla tvärfunktionella kontaktnät. Tillsammans med andra objektledare på sektionen utgör ni ett team som kan samarbeta och backa upp varandra vid behov.

Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och vill utvecklas både inom ledarskap och teknik. Du är en strukturerad person med känsla för detaljer och du gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi ser att du är glad och utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor och du har stor drivkraft och initiativförmåga. Du är inte rädd för att göra din röst hörd i större sammanhang.

Din tekniska utbildning ger dig förmågan att se hur komponenter och system samverkar och du kan dra slutsatser hur dessa påverkar våra leveranser. Goda kunskaper om PD-processen samt AROS är ett krav.

Erfarenheter som konstruktör, inköpare, objektledning eller uppdragsledning är meriterande. Viktigast är dock att du har ett intresse för ny teknik och när de vanliga arbetssätten inte fungerar hittar du nya vägar som tar oss vidare mot att göra Scania till ledare inom hållbara transporter.

Känner du att ovanstående stämmer in på dig och är du sugen på att komma in i en värld med stora utvecklingsmöjligheter, tveka inte att söka idag!

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Kontakta gärna Viktor Haak 08-553 705 34, viktor.haak@scania.com

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb