Senior utvecklare inom SharePoint och Office 365

Rekryterare
Apoteket
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 21 mars 2019
Stängs
den 15 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Apoteket är ett dynamiskt företag som utvecklas hela tiden. Därför behöver vi kompetenta medarbetare som är omtänksamma, trovärdiga, initiativrika och engagerade. Hos oss finns bra villkor och goda utvecklingsmöjligheter. Här ser du vilka jobb du kan söka för tillfället.

Apoteket söker en erfaren SharePoint-utvecklare för SharePoint och Office 365. Vi söker dig som brinner för förändring och vill ha en nyckelrolll i SharePoint-teamet när vi skapar smarta lösningar för våra verksamhetsutmaningar.

Din arbetsplats kommer att vara på Apoteket AB:s huvudkontor vid Mall och Scandinavia och Friends Arena i Solna.

Apotekets IT-enhet utvecklar och tillhandahåller samtliga IT-system inom Apoteket AB. SharePoint-teamet är en av Apotekets utvecklingsavdelningar, och ansvarar för att förvalta, vidareutveckla och nyutveckla applikationer på SharePoint-plattformen. Under 2019 påbörjar vi bland många andra prioriterade aktiviteter arbetet med att förflytta vår SharePoint-miljö till Office 365. Teamet består idag av 5 experter inom området, både anställda och konsulter, som arbetar enligt moderna arbetssätt och med moderna tekniker.

Din roll
Det vi kan erbjuda dig med denna tjänst är att få vara med på en spännande resa där vi inför nya toppmoderna verktyg och tjänster med fokus på den Digitala Arbetsplatsen. Vi kan erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser arbetar inom Sveriges grönaste varumärke och även bidrar till Apotekets vision ”Ett liv i hälsa”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med alla verksamheter inom Apoteket med kravställning och ansvarar för kvalitativa lösningsförslag och estimat tillsammans med arkitekt och andra teammedlemmar. Du vägleder kring teknikval och att dessa används på rätt sätt. Samarbete sker med vår driftleverantör och helpdesk vid teknisk support till våra användare samt när vi analyserar och åtgärdar störningar.

Din profil
Vi söker dig som uppfyller följande kvalifikationer:

- Erfarenhet av att självständigt skapa lösningar baserade på moderna SharePoint tekniker och koncept
- Flera års erfarenhet av utveckling i SharePoint, SharePoint Online och Office 365
- Erfarenhet av aktiv systemförvaltning, kravfångst och design av verksamhetsanpassade lösningar för en större organisation.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och trivs i en social roll med många kontakter. Du är drivande i teamarbetet samtidigt som du är välstrukturerad och analytisk. Du har en god kommunikativ förmåga och kan med lätthet presentera dina tankar och idéer för olika målgrupper. Du är ansvarstagande och bidrar i alla delar av utvecklingsprocessen. Utöver detta ser vi gärna att du använder en tydlig och rak kommunikation och är öppen och prestigelös i ditt sätt att vara.

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Arenastaden i Solna, precis intill Friends Arena och Mall of Scandinavia. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev inklusive relevanta intyg. Ansök via länken. Vi behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdatum är 2019-04-15.

För att få mer information om tjänsten eller ansöka är du välkommen att kontakta nuvarande ansvarig för SharePoint-teamet, Magnus Lindqvist, 070-318 69 77, magnus.lindqvist@apoteket.se eller chef IT-Förvaltning Greger Aktell, 070-267 59 40, Greger.Aktell@apoteket.se.

Vi satsar på dig!
På Apoteket satsar vi på din utveckling och hälsa. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad bidrar du till Apotekets utveckling. Därför har vi det mest generösa friskvårdsbidraget i branschen. Du får också rabatter på Apotekets egenvårdsortiment och tillgång till hundratals erbjudanden via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling exempelvis till resor, konst, motion och hälsa. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Vi gör det enklare att må bra!
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 393 apotek och 3200 anställda. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.

Att söka jobb hos oss på Apoteket
Apoteket använder rekryteringsverktyget ReachMee. Det framgår av annonsen för tjänsten du söker hur du ska göra för att söka ett ledigt jobb hos oss på Apoteket. Verktyget är självinstruerande och underlättar både för dig som jobbsökande och för oss på Apoteket. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb