Tjänsteansvarig IT/SDM

Rekryterare
Telge AB
Plats
Södertälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 21 mars 2019
Stängs
den 5 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du kunskap om ITIL:s tjänstebegrepp och erfarenhet av att arbeta med tjänster? Trivs du i en roll med många kontakter? Vill du komma till ett gäng där det är full fart och högt i tak? Då kan det vara dig som vi på Telge AB söker som tjänsteansvarig IT / SDM.

Din dag på jobbet - tjänsteansvarig IT / SDM

På Telge AB utvecklar och förvaltar vi hela Telgekoncernens IT-lösningar. I rollen som tjänsteansvarig IT/SDM ansvarar du för att ansvara för vår samlade tjänstekatalog. Du sköter administrationen kring tjänster som tillkommer och avvecklas. Du kommer också att analysera våra interna IT-leveranser mot gällande SLA för att se hur vi kan bli ännu bättre. 

Du kommer rakt in i en dynamisk miljö– idag arbetar drygt 20 specialister med arkitektur, utveckling, förvaltning och drift avseende koncernens IT-lösningar. Hos oss får du stora möjligheter att forma din arbetsdag och du har alltid stöd från dina kompetenta kollegor på IT-avdelningen. Våra kunder är våra andra bolag inom koncernen.

Dina arbetsuppgifter

·        Att hantera koncernens IT-tjänstekatalog och äga vår IT-tjänstemodell.

·        Ansvara för den ekonomiska modellen och fakturering av beställda tjänster.

·        Avstämningar och servicemöten med kunderna.

·        Releasehantering och produktionssättningar.

·        Avstämning av leveranser med våra leverantörer.

·        Att driva mindre utredningar kopplade till våra tjänster.

Mer om ditt nya jobb

I den här rollen arbetar du för att skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Ökad digitalisering för våra bolag –och i slutledet för Södertäljes medborgare – är ett område vi satsar på och en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Målet är att vi ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme.

Det här är du

Vi söker dig som brinner för att arbeta med IT-tjänster, support och processer.
Som person är du självgående, strukturerad och har lätt för att planera ditt arbete. Du är van vid att ha många kontaktytor, har lätt för att kommunicera och samarbetar gärna med andra, såväl medarbetare som kunder. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – stämmer bra in på dig.

 

Krav

·        Eftergymnasial utbildning, högskoleutbildning med IT-inriktning eller annan relevant utbildning.

·        Kunskap kring ITIL:s tjänstebegrepp och erfarenhet av arbete med tjänster.

·        Erfarenhet av arbete med ekonomi med koppling till tjänsterna (prissättning, kostnadsfördelning).

·        Erfarenhet av arbete med virtualisering och molntjänster.

·        Bra kommunikationsförmåga i tal och skrift.

·        Förmåga att planera, organisera och dokumentera ditt arbete.

.        Bra förmåga att samverka och bygga relationer.

Det här är vi

Välkommen till Telgekoncernen –här uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi intervjuar löpande – skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 5 april 2019. Varmt välkommen att bli en av oss.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anders Rosberg, 08-550 223 48. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, Titti Jardetun, HR-strateg, 08-550 229 39. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen som du når på 08‑550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

Liknande jobb

Liknande jobb