IT-chef

Rekryterare
Värmdö kommun
Plats
Värmdö (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 22 mars 2019
Stängs
den 17 april 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner och här pågår landets enskilt största VA-utbyggnad. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö. Nu bygger vi unika bostäder i kulturhistoriska fabrikslokaler och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare. Samtidigt förvaltar vi det kulturhistoriska arvet från Sveriges främsta keramiker och designer.

 

Den geografiska spridningen och bredden på de olika verksamheter som finns inom Värmdö kommun gör också att vi som arbetar här får vara en del i alla de möten som sker varje dag. Vi arbetar både operativt och strategiskt och arbetet är omväxlande, utmanande och spännande. Genom ett flexibelt förhållningssätt och förståelse för de olika förutsättningar våra verksamheter har erbjuds vi en ständig möjlighet till utveckling. 

 

I rollen som IT-chef ansvarar du för att tillhandahålla en välfungerande plattform för kommunens it-stöd och du är en nyckelspelare i arbetet med att realisera vår strategi för digital utveckling. Du jobbar mot målet att erbjuda kommunens verksamheter och kunder moderna tjänster med bästa kvalitet och tillgänglighet på ett sätt som också effektiviserar våra interna processer.

 

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande med it-inriktning och erfarenhet av att leda det dagliga arbetet. Du är van vid att kravställa uppdrag gentemot externa leverantörer och har erfarenhet av offentlig upphandling inom it-området. Du har även erfarenhet av arbete i offentliga och politiskt styrda organisationer.

 

Som person har du en strategisk och operativ förmåga inom ansvarsområdet och är driven av viljan till kontinuerlig utveckling och förbättring.  Du har god kunskap och idéer om hur digitala lösningar kan utveckla service och effektivitet i verksamheterna. Du är dessutom kommunikativ, förändringsbenägen och engagerad. Du är lösningsorienterad och har förmågan att skapa arbetsglädje med tydlig målsättning och är en utpräglad strateg, som även säkrar att genomförandet av aktiviteter är av hög kvalitet.

 

Kommunikation och IT-avdelningen består av enheterna för kommunikation, servicecenter, IT och internservice. Avdelningschefen ingår i kommunledningskontorets ledningsgrupp. Du rapporterar till avdelningschefen.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

 

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 17 april 2019.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta avdelningschef Ilona Klein Gullberg, 08-570 485 07. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Liknande jobb

Liknande jobb