Scania

Mjukvaruutvecklare inbyggda system

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 23 mars 2019
Stängs
den 22 mars 2019
Ref:
20184194
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Söker du nya utmaningar och gillar problemlösning? Om du trivs i en arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar samt utmana gårdagens sätt att arbeta för att lösa morgondagens problem så är du kanske rätt person för att utveckla mjukvara för Scanias egenutvecklade styrsystem.

I transformationen från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta, hållbara transportlösningar och autonoma fordon har vi ett stort ansvar med många spännande och roliga utmaningar.

Vi erbjuder möjligheten att få jobba med nya lösningar och möjlighet att påverka framtiden.

Sektionen Main systems ansvarar för Scanias inbyggda chassistyrsystem och utvecklar all mjukvara själva. Vi har en mycket viktig roll för att driva utvecklingen framåt. Vi arbetar tvärfunktionellt i team med samlokaliserad kompetens och stort inflytande på våra arbetssätt. Det är viktigt att du trivs i en miljö som präglas av samarbete och att du har en vilja att driva utvecklingen framåt, och alltid fundera på vad du kan göra för att förbättra vårt sätt att jobba och kvaliteten i våra leveranser.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla framtidens funktioner inom Scanias mest centrala system. Du kommer jobba tätt ihop med de övriga medlemmarna i teamet där ni tillsammans ansvarar för hela leveransen. Som utvecklare ansvarar du för att förbättra existerande funktioner för att möta nya krav samt utveckla nya funktioner utifrån kundernas behov och nya lagkrav. Du kommer även att jobba med mjukvaruarkitektur och delta i arbetet med våra kvalitetsmetoder, processer och leveransmetoder.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom datateknik, teknisk fysik, mekatronik eller motsvarande. Goda kunskaper i C/C++, gärna inom inbyggda system, är ett krav. Har du erfarenhet av CAN och Python är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, ansvarskännande och aktivt söker efter information som du delar med dig av inom gruppen. Du har en positiv attityd och tycker att det är stimulerande med många kontaktytor.

Du kommunicerar flytande på svenska och engelska såväl i tal som skrift.

För mer information

Maja Winstrand Lyman, gruppchef, 08-553 70 274

Tobias Öberg, gruppchef, 08-553 52 376

Ansökan

Sök via vår hemsida: HR InLine/jobbsök på Scania.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg.
Urval sker löpande under ansökningstiden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb