CGI

Junior Digital Designer/Interaktionsdesigner, Umeå

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 26 mars 2019
Stängs
den 26 mars 2019
Ref:
J0219-0045
Kategori
UX-design, Webb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Digital Customer Experience är något som efterfrågas allt mer av våra kunder. Just nu letar vi efter en digital designer/interaktionsdesigner till vårt kontor i Umeå. Vi behöver bli fler skarpa hjärnor som kan hjälpa oss bli ännu bättre!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi som jobbar med UX och design finns i Stockholm, Göteborg och Umeå.
Våra kunder finns i de flesta branscher; industri, finans, bank, detaljhandel, infrastruktur och offentlig sektor. Uppdragen är varierande och kan vara korta utvecklingsprojekt liksom långa uppdrag hos våra kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du arbetar användarcentrerat och drivs av hur du tillsammans med dina kollegor - från strategi till utveckling - skapar lösningar som användarna älskar och som leder till önskad affärs- och användarnytta.

Du älskar att skapa gränssnitt. Vacker, användbart och enkel design är något du brinner för. Nielsen, Norman och Rams är som dina nära och kära vänner. Du är stolt över ditt hantverk och dina designbeslut är alltid genomtänkta. Du bryr dig om detaljerna och ser till att allt är noggrant avvägt och enhetligt. Från en rubriks storlek och radhöjd till en liten subtil skuggas styrka. Du är inte rädd för att ifrågasätta och utmana idéer. Du presenterar och resonerar gärna om din design.

Vi tror att du har följande profil:
• Utbildning i och/eller erfarenhet av design av gränssnitt och interaktionsdesign.
• Kunskap i att skapa designsystem från grunden.
• Kunskap om design för webb och app.
• Van att arbeta i Adobe CC, Sketch, Axure eller liknande verktyg.

Det är också meriterande om du:
• Har erfarenhet av att jobba med prototyper och prototypverktyg såsom Invision, Principle eller liknande.
• Är kunnig inom WCAG/ARIA och tillgänglighet i digitala gränssnitt.
• Har kunskap om — eller erfarenhet av — front-end utveckling.

ÖVRIGT:
I ansökan vill vi att du lämnar ett personligt brev, CV samt arbetsprover från dina tidigare uppdrag. Sista ansökningsdagen är 2019-05-25.

Resor i tjänsten förekommer.

För mer information, kontakta gärna:
Marika Eriksen (Director Consulting Services), 070-223 48 24

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.