CGI

Ex-jobb, Sverige

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 26 mars 2019
Stängs
den 24 juli 2019
Ref:
J0317-1966
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ett par gånger om året har CGI möjlighet att erbjuda examensarbete på någon av våra 30 orter i Sverige. För oss är detta ett utmärkt tillfälle att få lära känna dig och ta del av dina kunskaper och idéer.

Ett examensarbete på CGI ger dig nya idéer och perspektiv samtidigt som det bidrar till din personliga utveckling. Du får använda och testa dina teoretiska kunskaper när studierna omsätts i praktisk handling. Du får inblick i vår koncern och vår verksamhet. Vi hoppas förstås att du också ger oss nya idéer och att vi får ett examensarbete som bidrar till vår utveckling.
Skapa en kandidatprofil via ansökningsknappen nedan och ange den ort du är intresserad av, blir du aktuell för examensjobb kontaktas du direkt av en av våra ledare.

Om du har frågor eller funderingar, kontakta det svenska rekryteringsteamet på: rekrytering.se@cgi.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.