Systemutvecklare till Bouvet

Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 mars 2019
Stängs
den 26 mars 2019
Ref:
08D6EAA6-304F-4916-91B8-C71AF20EFEF5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi .NET utvecklare till Bouvet i Örebro.

Hos Bouvet får du möjlighet att utvecklas med fokus på kompetensuppbyggnad och sociala aktiviteter där vi erbjuder spännande Meetups och regelbundna Code Camps. Du som medarbetare får även avsätta arbetstid för att arbeta med egna projekt och utveckla något du själv tror på. Vi har en härlig stämning och stark tilltro på framtiden, något du kommer märka när du träffar oss.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i en organisation med tillgång till en kunskap som spänner över en mängd olika områden inom IT-segmentet, och det som sticker ut och skiljer oss från andra, är att vi aktivt arbetar med att dela med oss av denna.

Vi på Bouvet brukat vara lite kaxiga och säga att vi sätter medarbetaren i främsta rummet och kunden i andra. För om våra medarbetare får blomstra och må bra på jobbet så levererar vi förstklassiga lösningar till kund, och får kunder som gärna kommer tillbaka.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare och konsult på Bouvet arbetar du tillsammans med talangfulla kollegor för marknadsledande kunder. Systemutveckling på Bouvet handlar om att lösa komplexa, affärskritiska utmaningar som kräver det lilla extra i form av kreativ problemlösning och lagarbete.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Om du arbetar hos oss delar du säkert våra värderingar. I gengäld har du stor frihet att välja hur du ska arbeta. Vi strävar efter ge våra konsulter uppdrag som matchar deras personliga profil och individuella mål.

VEM ÄR DU?

Kvalifikationer:

 

  • Minst 3 års erfarenhet inom .Net, C#, SQL och Visual Studio.
  • Har relevant utbildning, till exempel dataingenjör eller motsvarande.
  • Är väl insatt i och har en passion för moderna tekniker, ramverk, metoder och verktyg inom utvecklingsområdet.
  • Goda kunskaper i svenska.


Meriterande:

 

 

  • Erfarenhet av exempelvis SQL Server, Azure, ASP.NET, MVC, JavaScript/CSS/HTML, SOAP/REST och WPF.
  • Har arbetat med kontinuerlig integration/leverans.
  • Intresse och vana av agil utveckling.
  • Vill och kan röra dig inom hela teknikstacken.
  • Erfarenhet av testdriven utveckling.
  • Erfarenhet av att arbeta som konsult och kan bygga goda relationer med våra kunder.


Du är lösningsfokuserad, har goda kommunikationsegenskaper och är ansvarstagande. Vi tror att du har förmåga att utföra en mängd varierande arbetsuppgifter och förmåga att arbeta under tidspress. Vi söker dig som är driven och vill lära samtidigt som du delar med dig av din kompetens till kunder och kollegor.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb