IT-support Specialist till Hilding Anders

Rekryterare
Hilding Anders International
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 15 april 2019
Stängs
den 15 april 2019
Ref:
AFD7D333-6085-43CE-9BB1-F61DC32A89B5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
IT-Supportspecialist till Hilding Anders International AB i Malmö

Brinner du för teknik och är redo att utvecklas i en serviceorienterad IT-roll där du får ha mycket kontakt med andra människor i en internationell organisation? Då är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Hilding Anders erbjuds du nu möjligheten att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Företaget satsar och du kommer i din nya roll att vara tekniskt operativ såväl som delaktig i planerande och genomförande av flera spännande IT-projekt. Välkommen att bli en del av ett kompetent team i ett internationellt och gemytligt företag med stor trovärdighet, stark framtidstro och högt tempo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Dina arbetsdagar som Supportspecialist ser oftast olika ut och kan innebära såväl användarsupport och problemlösning som implementering av nya system.
  • I dina arbetsuppgifter ingår bland annat installation, drift, underhåll, användarstöd, felavhjälpning och vidareutveckling av IT-miljön som består av nätverk, servrar, användardatorer, skrivare med mera.
  • Du kommer även att arbeta som IT-resurs i interna IT-projekt. En del resor kommer att förekomma.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hilding Anders IT miljö i andra länder driftas av externa parter men din hjälp kan komma att behövas på plats vilket gör att resor kan förekomma.

På Hilding Anders har man ett starkt friskvårdstänk och gör mycket för att främja detta genom att vara aktiva tillsammans och deltager i olika evenemang. Man ser gärna att du delar intresset kring en aktiv livsstil.

Du rapporterar till IT/IS Manager.

VEM ÄR DU?

Som IT-Supportspecialist har du breda IT-kunskaper och erfarenhet av IT-baserade system. Du är van vid att arbeta självständigt och har tidigare haft ansvar för delar av IT-området i ett företag. Du har erfarenhet av att lösa IT-problem och har arbetat med användarstöd och ser det som en självklarhet att leverera god service.

Du har relevant utbildning inom området eller motsvarande yrkeserfarenhet och certifieringar.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb