CGI

IAM tekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 27 mars 2019
Stängs
den 27 maj 2019
Ref:
J0219-2237
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar tillsammans och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över. Vi befinner oss på en spännande resa där vi växer och behöver förstärka med fler duktiga kollegor. Vi söker därför ytterligare en tekniker till vårt Tools team i Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IAM tekniker ingår du i ett team som arbetar med tjänster där funktioner såsom Identity Management, Privileged Access Management, Secure Network Access samt Log Management ingår. Vi jobbar tätt ihop med verksamheten för att åstadkomma effektiva lösningar. Vi strävar mot en hög grad av integrerade och automatiserade lösningar.

I dag består teamet av 6 personer på ett par olika orter i Sverige, men vi samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Du kommer att hantera Incident, Change, Request och Problem processerna samt delta som resurs i olika projektarbeten som är kopplade till tjänsten. Tjänsteförvaltning är också en del av dina arbetsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera våra leveranser.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person delar du med dig av kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har förmågan att tillsammans med dina kollegor hitta lösningar på problem, är positiv och självgående. Ett plus är om du har kunskap eller erfarenhet inom IAM området sedan tidigare men det viktigaste är att du har ett intresse för att lära dig nya system, produkter och rutiner.

Kvalifikationer för denna roll:
• God kunskap inom ITIL.
• Goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
• Svenskt medborgarskap, då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs det för tjänsten.

Det är meriterande om du har kunskap om:
• Microsoft Active Directory
• Microsoft Server
• Unix
• Linux
• Terminal Server

ÖVRIGT:
Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV!
Sista ansökningsdagen är 2019-05-26.

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Strand, +46 733 98 51 29

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb